48 PÄIVÄÄ JÄLJELLÄ

16 helmikuun, 2020

Aika vaan rientää ja laskettuun aikaan on enää 48 päivää, mikä kuulostaa ihan tolkuttoman vähältä. Vastahan oli heinäkuun loppu ja sain tietää olevani raskaana. Tajusin tällä viikolla, että saattaisin olla tällä hetkellä jo äitiyslomalla, mikäli olisin työsuhteessa jossain toisessa yrityksessä. Yrittäjänä homma menee vähän eri tavalla, vaikka toki olen pitänyt huolen, että kohta työtahti hieman rauhoittuu ja näin ollen saan rauhassa keskittyä tulevaan sekä uuteen perheenjäseneemme. Tämä on kyllä superjännittävää aikaa, kun ei voi millään täysin tietää, että mihin pitäisi valmistautua. Vielä muutaman viikon ajan paahdetaan työhommia normaaliin tapaan ja ainakin tällä hetkellä tuntuu vielä ihan hyvältä. Raskaammat päivät toki käyvät kunnon päälle niin fyysisesti kuin henkisestikin entistä kovemmin, mutta pitää vain muistaa levätä aina, kun vain voi. Edetään päivä kerrallaan ja aika näyttää, mitä tuleman pitää!

Kaikki hankinnat vauvaa varten alkavat olla tehty tai ainakin ovat tilauksessa. Sänky, vaunut sekä muutama muu isompi juttu ovat tulossa ensi viikolla, enkä malttaisi odottaa, että pääsemme niitä kasailemaan ja tutkimaan. Vauvan huone maalataan varmaan ensi viikolla ja verhot sekä matto pitäisi laittaa tilaukseen. Seinille tulevat taulut on jo kehystetty ja nekin saadaan sitten maalauksen jälkeen paikoilleen. Ihanaa, että vauvan huonekin alkaa vihdoin muotoutua ja siitä varmasti tulossa kuvia tännekin, kunhan saamme asioita aikaiseksi!

takki ja mekko H&M // kengät Timberland // pipo Acne Studios // laukku Louis Vuitton

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maaria 23 helmikuun, 2020 at 10:56 pm

    Onnea vauvan johdosta. Kovinkaan monessa työpaikassa ei äitiysloma ala 50päivää ennen laskettua aikaa ellei äidin voinnissa ole jotain poikkeuksellista tai työ ole fyysisesti erittäin raskasta. Itse jäin äitiyslomalle alle kuukautta ennen laskettua aikaa fyysisestä hoitajan työstä,siinä vaiheessa en kyllä ois jaksanut enää yhtää enempää.

    • Reply Janni 24 helmikuun, 2020 at 8:05 am

      Tuossahan lukeekin, että saattaisin olla. 😊

    Leave a Reply