TÄMÄN HETKEN KUULUMISIA

20 helmikuun, 2020

Blogissa on viime aikoina ollut ihan harmillisen verkkainen postaustahti. Päivät ovat täyttyneet erilaisella ohjelmalla niin työ kuin vapaa-ajankin menojen parissa ja kotonakin aikaa on kulunut pienien muutostöiden parissa. Normaalisti tykkään rustailla blogiin iltaisin, mutta nyt illat ovat venyneet ja kaiken muun jälkeen olen ollut sen verran väsynyt, ettei koneen avaaminen ole enää tullut mieleenkään.

Yksi paljon aikaa vienyt uusi juttu on tietenkin ollut myös Kaisan kanssa aloittamamme Äititreffit-podcast, joka on saanut teiltä aivan ihanan lämpimän vastaanoton – kiiitos tuhannesti – teidän palautteet sekä ideat podiin liittyen ovat enemmän kuin tervetulleita. Podin parissa työskentely on ollut ihan valtavan antoisaa ja ihanaa vaihtelua, mutta toki se on varsinkin näin aluksi vaatinut ihan valtavasti työtunteja taustatöineen kaikkineen. Sen suhteen on tullut stressattua yhden, jos toisenkin asian suhteen, mutta nyt alkaa olla sellainen fiilis, että homma alkaa jo vähän rullaamaan. Olemme nauhoittaneet nyt yhteensä viisi jaksoa ja julkaisseet kaksi – mikäli ette ole vielä kuunnelleet, niin Äititreffien jaksot löytyvät esimerkiksi täältä sekä Spotifysta. Uusi jakso tulee aina keskiviikkoisin!

Raskausviikkojen kuulumisetkin ovat jäänet viime viikkojen osalta tekemättä, mutta toisaalta tuntuu, ettei ole paljoa mitään uutta kerrottavaa. Vointi sekä fiilis ovat pysyneet edelleen hyvinä ja tuntuu ihan uskomattomalta, että loppu alkaa jo häämöttää. Puolentoista kuukauden päästä meillä saattaa jo olla tämä tällä hetkellä vimmatusti vatsassani möngertävä tyyppi sylissämme – ei sitä jotenkin meinaa tajuta.  Viikonloppuna on suunnitteilla mahdollisesti vauvan huoneen maalausta ja sen jälkeen voidaankin sitten sijoitella kalusteet paikoilleen sekä naputella hyllyt sekä taulut seinille.  Huoneesta tulee varmasti ihana, enkä malta odottaa lopputuloksen esittelyä teillekin! ♥

takki Karen Millen // huppari Filippa K // leggingsit Spanx mama // kengät Converse // laukku Louis Vuitton

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply