HÄN ON TÄÄLLÄ

maaliskuu 31, 2020

Melkein pari viikkoa on ehtinyt vierähtää edellisestä postauksesta ja tässä välissä on tapahtunut niiiin PAL-JON. ♥ Meidän tyttö tosiaan syntyi viisi päivää sitten torstain ja perjantain välisenä yönä. Lapsen syntymän jälkeen vietimme pari yötä sairaalassa ja nyt on kolmas ilta kotona. Voimme kaikki aivan mainiosti ja tuntuu edelleen jotenkin aivan käsittämättömältä, että olemme saaneet uuden maailman ihanimman perheenjäsenen. Tyttö on aivan täydellinen pakkaus ja me vanhemmat olemme viettäneet tunteja häntä tuijotellen sekä samalla miettien, että miten me onnistuttiin jotain tällaista saamaan aikaan!

Täällä on nyt parin päivän ajan opeteltu uuteen arkeen ja olemme koko perhe nyt ainakin kuukauden yhdessä kotona (vallitsevan koronatilanteen takia todennäköisesti vielä pidempäänkin). Ensimmäiset päivät vauvan kanssa ovat sujuneet hyvin ja päivät ovat täyttyneet lähinnä vauvan tuijottelusta, vaipan vaihdosta sekä imetyksestä. Sairaalassa olon jälkeen on ollut ihanaa syödä kotiruokaa ja päästä pienille kävelyille raittiiseen ulkoilmaan. Tosiaan vaikka vauvan syntymän jälkeen vietimme sairaalassa vain pari yötä, niin minulle kerkesi kertyä kolme lisäyötä siinä ennen synnytyksen varsinaista käynnistymistä ja näin ollen olin ollut oikeastaan viikon verran vain sairaalan seinien sisällä. En halua nyt enempää vielä kertoa sairaalassaoloajasta tai synnytyksestä, sillä aion kirjoitella siitä pidemmän kaavan mukaan ihan omassa postauksessa ja varmaankin myös podin puolella tullaan Kaisan kanssa juttelemaan aiheesta!

Tosi vaikea tällä hetkellä oikein jäsennellä mitään muita ajatuksia, kun omassa mielessä pyörii suoraan sanottuna vain vauva. ♥ Ajattelin ottaa tästä fiiliksestä nyt tässä maailmantilanteessa kaiken irti, sillä jos pystyn hetkeksikin sulkeutua tähän omaan kuplaamme, niin se tekee varmasti kaiken muun sekasorron keskellä äärimmäisen hyvää. Palaillaan kuitenkin pian vähän laajempien kuulumisten merkeissä!

Toivottavasti teilläkin on siellä kaikki hyvin ja olette pysyneet terveinä!

 

– Janni

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply El. maaliskuu 31, 2020 at 8:31 pm

  Paljon onnea koko perheelle!

 • Reply Anna maaliskuu 31, 2020 at 8:37 pm

  Voi miten suloinen tyttö <3 Paljon onnea koko perheelle!

 • Reply Tarja maaliskuu 31, 2020 at 9:02 pm

  Ihanaa ❤️❤️❤️🙏

 • Reply Meri maaliskuu 31, 2020 at 9:25 pm

  Onnea❤️

 • Reply Kirmi huhtikuu 1, 2020 at 5:05 am

  Onnea perheellenne! Oi miten kaunis vauva. Ihanaa pesintäaikaa pikkuisenne kanssa. Toivottavasti voitte hyvin koko perhe.

 • Reply Milla huhtikuu 1, 2020 at 5:28 am

  Onneksi olkoon kovasti 🙂

  Ihana pieni siellä, nauttikaa vauvakuplasta 🙂

 • Reply Annie huhtikuu 1, 2020 at 6:16 am

  Onniitelut teille <3

 • Reply RS huhtikuu 1, 2020 at 8:20 am

  Onnea ihana vauva<3
  Olisi ihanaa jos voisit avata tuota sairaalassa oloaikaa sillä minulla on alle kaksi viikkoa laskettuun aikaan ja jännittää jo jos menee yliajalle ja joudutaan käynnistämään. Nyt tässä korona tilanteessa joutunee olla yksin sen ajan ennen kuin pääsee synnytyssaliin? Miltä se tuntui, oliko kätilöt enemmän "saatavilla"? Olen henkisesti valmistautunut että olemme miehen kanssa yhdessä joten tämä jännittää tooosi paljon.

 • Reply Laura huhtikuu 1, 2020 at 8:43 am

  Onnea, täällä myös h-hetki lähestyy, jänniä aikoja. Nauttikaa onnesta ja vauvasta 💕 odotan seuraavaa vauvapostausta.

 • Reply Sofia huhtikuu 1, 2020 at 9:53 am

  Paljon onnea tyttövauvasta!❤️

 • Reply Nessa huhtikuu 1, 2020 at 10:52 am

  Tuhannesti onnea!! ❤️

 • Reply ansku123 huhtikuu 1, 2020 at 11:55 am

  Hän on täydellinen 😍 Onnea!

 • Reply Iina huhtikuu 1, 2020 at 5:00 pm

  Hurjan paljon onnea aivan ihanasta pienestä paketista 🌹💕

 • Reply Armi huhtikuu 1, 2020 at 9:37 pm

  Voi ihanaa, kuinka suloinen vauva! Paljon onnea ja halauksia koko perheelle! ♥️👶

  • Reply Nimetön huhtikuu 4, 2020 at 9:38 pm

   Onnea koko perheelle❤️nyt on teidän aika keskittyä vain ja ainoastaan teidän lapseen ja perheeseen ja unohtaa kaikki muu.

 • Reply Anna huhtikuu 12, 2020 at 11:40 am

  Kuinka ihastuttavia kuvia. Onnea ja kaikkea hyvää perheellenne!

 • Leave a Reply