ENSIMMÄINEN NEUVOLAKÄYNTI

3 huhtikuun, 2020

Vauvan syntymästä on jo viikko ja päivät ovat hujahtaneet kuin siivillä. Jos tästä koronatilanteesta pitää jotain positiivista keksiä, niin tuleepahan ainakin vain oltua kotona ja keskityttyä rauhassa tuohon pieneen ihmeeseen. Ensimmäiset päivät kotona ovat sujuneet hyvin ja oma palautumisenikin on päässyt kivasti starttaamaan. Ollaan joka päivä käyty rauhallisilla lyhyillä kävelylenkeillä, eikä voinnissa muutenkaan ole mitään valittamista. Hirmuinen nälkä ja jano mulla on koko ajan, mutta sitä se imetys kuulemma yleensä teettää.

Tänään aamulla kävimme myös ensimmäisellä neuvolakäynnillä vauvan kanssa ja oli ihanaa kuulla, että hän on kasvanut hienosti rintamaidon voimin. Hyvin hän on kyllä syönyt, mutta en ole voinut olla varma, että kuinka paljon ravintoa hän lopulta imetyskerroilla saa. Tänään kuitenkin selvisi, että painoa on tullut hyvin, joten nyt voi olla rauhallisin mielin sen asian suhteen. Terkkari oli myös sitä mieltä, ettei vauvaa tarvitse herätellä kesken yöunien syömään ja se oli myös kiva juttu. Nyt toistaiseksi hän on omatoimisesti herännyt vain kerran yössä, mutta nähtäväksi jää, miten rytmit muotoutuvat tulevien viikkojen aikana. Päivä kerrallaanhan tässä mennään! ♥

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jenni S. Big mamas home 4 huhtikuun, 2020 at 8:28 am

  Ai, että miten tuli ikävä tuota aikaa ja vauvan tuoksua. 💕 Yrittäkää nauttia tuosta ajasta, se on aivan ainutlaatuista.

 • Reply Laura 4 huhtikuun, 2020 at 10:58 am

  Ihanaa, mikä turvakaukalo teillä on ja mitkä vaunut.

  • Reply Janni 4 huhtikuun, 2020 at 3:30 pm

   Nuna Demi Grow vaunut ja Nuna Pipa Next turvakaukalo. 😊

  Leave a Reply