MITÄ KUULUU

24 toukokuun, 2020

Blogin päivitystahti on viime aikoina ollut todella hidasta ja se on useamman asian summa. Siksi ajattelinkin, että olisi kiva päivitellä hieman kuulumisia. Toivottavasti pääsen pian taas hieman aktiivisemmin tämänkin homman pariin, mutta nyt on meneillään sen verran paljon, että yritän ainakin olla ottamatta asiasta sen suurempia paineita. Huomasin Saran blogissa tällaisen kivan ”rakenteen” kuulumispostaukselle ja päätin hyödyntää sitä itsekin!

Mitä kuuluu?

Suoraan sanoen hyvin vaihtelevaa tällä hetkellä. Mainitsinkin Instagramin puolella, että jouduin tällä viikolla hyvästelemään yhden oman elämäni merkittävimmistä ja tärkeimmistä läheisistä viimeiselle matkalleen. Tähän liittyen mieli on luonnollisesti ollut aika ajoin matalalla jo useamman päivän ajan ja kaikkeen muuhun keskittyminen on ollut todella haastavaa. Rästissä olevat työhommat ahdistavat tällä hetkellä, kun suru, vauvan hoitaminen ja muu arjen pyörittäminen ovat imeneet kaikki mehut. Eiköhän jossain kohtaa kuitenkin ala helpottaa ja olen kyllä sitä mieltä, että surulle pitääkin antaa aikaa. Onneksi samaan aikaan elämässä on nyt myös paljon onnea sekä hyvää meneillään. Elämä ottaa ja antaa samalla jotain tilalle – sen olen viimeisen parin kuukauden aikana saanut omakohtaisesti kokea.

Tällä hetkellä katson…

Tosi sekalaisesti ei sarjoja, mutta en ole tällä hetkellä kunnolla koukussa oikein mihinkään.

Just nyt kuuntelen…

Kaikkea rennon letkeää musiikkia, jonka tahdissa on ollut ihana fiilistellä viime päivinä vihdoin lämpeneviä kesäkelejä. Surun keskellä tykkään yleensä kuunnella kevyttä musiikkia, joka tuo ainakin hetkeksi hymyn huulille ja rentouttaa ahdistunutta mieltä.

Luen…

En niin mitään tällä juuri hetkellä. En kirjoja, blogeja tai pahemmin uutisiakaan juuri nyt..

Lautasella… 

Aamiaista! Kautta aikojen olen yrittänyt taistella, jotta saisin aamiaisen syömisen jokapäiväiseksi rutiiniksi ja nyt se on viimein tainnut onnistua. En edes muista, että milloin aamiainen olisi jäänyt väliin – jes!

To do-listalla seuraavana…

No kasapäin niitä rästissä olevia duunihommia, pyykkien pesua, kodin siivousta ja muun muassa lakanoiden vaihto. Lisäksi pitäisi hommata tuohon meidän olohuoneen ja makuuhuoneen välillä olevaan laajennettuun oviaukkoon joku pimennyskangas tms, sillä epäilen valoisuuden häiritsevän vauvan unia aamuyöstä lähtien!

Viime päivien herkku…

Jäätelö, jota on viime aikoina tullut nautiskeltua varmaan vähintään kerran päivässä. Vahva kesän merkki!

Olen viime aikoina harrastanut… 

Kävelylenkkejä – välillä tulee heitettyä parikin pidempää lenkkiä päivän aikana ja nyt on ollut ihana käydä kävelyillä myös ystävien kanssa. Minulla on huomenna synnytyksen jälkitarkastus ja toivon kaiken näyttävän sen verran hyvältä, että pääsisin vihdoin myös vähän raskaampienkin treenien pariin. Toki täytyy alkuun ottaa rauhallisesti ja ehkä esim. porrasjuoksu ei vielä ole hyvä idea, vaikka himottaisi niin pirusti päästä oikein kunnolla hikoilemaan ja hengästymään!

Just nyt haluaisin mennä…

Ravintolaan syömään pitkän kaavan mukaan tai johonkin aurinkoiselle terassille ystävän kanssa lasillisille. Molemmat aion toteuttaa heti, kun se vain on mahdollista. Saatan jopa tirauttaa pari onnenkyyneltä, kun edellä mainitut tapahtuvat!

Tällä hetkellä iloitsen eniten…

Ihanasta pienestä tyttärestä, joka kasvaa ja kehittyy päivä päivältä. ❤️Sekä aurinkoisista ja lämpöisistä keleistä!

Nauroin kippurassa kun…

Ei hitsit nyt en kyllä just muista, että milloin olisin viimeksi nauranut ihan kippurassa.

Ostoslistalla…

No se joku pimennyssysteemi makuuhuoneeseen ja kesäkukkia terassille!

Eniten ärsyttää…

Se, että meidän kotiin on tällä hetkellä jotenkin vaikea saada säädettyä optimaalista lämpötilaa. Aina on joko liian kuuma tai viileä!

Tänään aion…

Ulkoilla ja käydä ehkäpä ostamassa niitä kesäkukkia!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jymy 24 toukokuun, 2020 at 2:27 pm

  Sulla taitaa olla hormonien aiheuttama tuo tunne, että on vaikea säädellä kodin lämpötila sopivaksi (ellei siis muutkin koe samoin 😅). Liittyy imetykseen ja vaikuttaa luultavasti koko alkukesän. Itellä ainakin oli ekat 3kk imetyksestä sellasta hormonihikitaistelua, että taitaa vaihdevuosioireet jäädä kakkoseksi. En oo koskaan hikoillu esim jalkapohjista, mutta liukastelin meidän laminaatilla kuin luistinradalla. Lisäksi tohon liitty sellanen kuolen-heti-jos-en-saa-vettä-tällä-sekunnilla-jano erityisesti imetyksen alkuhetkillä. Mies ei oikeen tienny miten suhtautua muhun, ku toisessa hetkessä saatoin taas motkottaa, että mua palelee 🙈

  • Reply Janni 24 toukokuun, 2020 at 3:29 pm

   Haha vois hyvinkin olla, mutta mies on kyllä tästä ihan samoilla linjoilla., 😅😅

 • Reply Janika 25 toukokuun, 2020 at 11:56 am

  Mistä toi huppari? Samanlainen ollu etsinnässä jo pidemmän aikaa😊

  • Reply Janni 25 toukokuun, 2020 at 2:08 pm

   H&M 😊 Tää on myös mun mielestä nyt vihdoin täydellinen malli, jota oon etsinyt about pari vuotta! 😁

  Leave a Reply