HEMMOTTELUA ÄIDIN SEKÄ LAPSEN IHOLLE

3 kesäkuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: ACO

ACO-tuotteiden valikoimasta olen vuosien varrella löytänyt itselleni monia luottotuotteita. En ole tainnut ikinä varsinaisesti pettyä yhteenkään kyseisen merkin tuotteeseen ja olipa ihanaa päästä nyt tämän ACO Mom & Child -kampanjan myötä tutustumaan taas syvemmin kahteen ACOn tuotesarjaan. ACO-tuotteiden joukosta löytyvät sopivat tuotteet jokaisen perheenjäsenen yksilöllisiä tarpeita mukaillen – vauvoja sekä lapsia unohtamatta. Eipä tarvinnut kauaa miettiä, että minkä brändin puoleen käännyin, kun mietin sopivia tuotteita vauvan herkälle iholle – tietenkin se oli ACO.

Itselleni sain yhteistyön tiimoilta testiin ACO Intimate Care -tuotteita sekä Repairing Skin -öljyn, joka olikin minulle jo ennestään tuttu. Vauvalle sen sijaan pääsin kokeilemaan ACO Minicare- sekä Miniderm-sarjan tuotteita. Näiden joukosta valitsin omien käyttökokemuksieni perusteella muutamat suosikkini, jotka esittelen tässä postauksessa tarkemmin.

Hellävaraiset ACO Intimate Care -sarjan tuotteet ovat tarkoitettu herkän intiimialueen puhdistukseen sekä hoitoon. Kaikki ACO Intima Care -sarjan tuotteet ovat hajusteettomia sekä dermatologisesti testattuja. Erityisesti tämän sarjan kaksi tuotetta tulivat kuin tilauksesta itselleni näin kesän mukanaan tuoman uikkari- ja bikinikauden lähestyessä. Intiimialueelle tarkoitetut kosteuttavat tuotteet ovat nimittäin omiaan muun muassa sheivauksen jälkeen. Oman bikinialueeni iho nimittäin ärtyy sheivauksesta sekä muustakin hankauksesta ihan älyttömästi, joten rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet ovat todellakin tarpeen. Avuksi löysin ACO Intimate Care -sarjasta kaksi täsmätuotetta:

ACO Intimate Care Soothing Cream – pehmentävä ja rauhoittava voide intiimialueelle. Tämä jättää ihon niin valtavan ihanan tuntuiseksi, että harmittelin, kun tätä ei myydä isommissa purkeissa. Haluaisin nimittäin levittää tätä intiimialueiden lisäksi myös muuallekin vartaloon. Voide sisältää hoitavia öljyjä, jotka ehkäisevät myös limakalvojen kuivumista, mikä on näin synnytyksen jälkeen todella tärkeä seikka. Voide levittyy helposti ja jättää iholle suojaavan sekä hankausta minimoivan kalvon.

ACO Intimate Care Moisturising Gel – tämä tuote on omiaan bikinialueelle sheivauksen jälkeen estämään ihon ärsytystä sekä kosteuttamaan. Tuotteen geelimäinen koostumus levittyy helposti sekä viilentää ihoa jättäen todella raikkaan tunteen. Geeli auttaa säilyttämään intiimialueella sen luonnollisen kosteustasapainon.

ACO Repairing Skin Oil on loistava monivaikutteinen kuivaöljy käytettäväksi niin vartalolle kuin kasvoillekin. Raskauden aikana öljysin erityisesti vatsan sekä rintojen seutua vartalostani jopa pari kertaa päivässä. Tuona aikana ihastuin öljyn käyttöön vartalolla niin kovasti, että öljyä tuli käytettyä myös muiden vartalon osien kosteutukseen ja tuo rutiini on säilynyt nyt myös synnytyksen jälkeenkin. ACO Repairing Skin Oil on äärimmäisen riittoisaa ja sopii kasvojen sekä vartalon kosteutukseen ihan sellaisenaankin, mutta itse tykkään useimmiten sekoittaa öljytippoja kosteusvoiteiden joukkoon. Näin voiteiden koostumus notkistuu kivasti ja ainakin itselleni tämä käyttötapa on sopinut. Tämä lupaa myös vähentää olemassa olevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä!

ACO tarjoaa suuren valikoiman tuotteita myös vauvojen sekä lasten ihonhoitoon. Äitiyden myötä sitä on nopeasti oppinut, että omalle lapselleen haluaa ehdottomasti vain parasta ja ongelmien tullessa eteen sitä tulee käännettyä jokainen kivi, jotta pienelle löytyisi helpotusta. Meidän vauvamme on toistaiseksi välttynyt pahemmilta iho-ongelmilta, mutta vaippaihottuma on ollut hänenkin riesanaan. Onneksi ACO Minicare -tuotteiden valikoimasta löytyi tähänkin kerrassaan loistava täsmätuote, jonka esittelen alempana!

Suosikkimme ACO Minicare -tuotteiden joukosta:

ACO Minicare Diaper Rash Spray, joka nimensä mukaisesti auttaa ehkäisemään vaipan aiheuttamaa pepun punotusta. Tuote sisältää kosteuttavia, suojaavia sekä rauhoittavia ainesosia ja meillä tämä on toiminut aivan loistavasti. Jossain vaiheessa vauvan iho helotti punaisena ja olin pahimmista kohdista melkein rikki. ACO Diaper Rash Spray muodostaa iholle puoliläpäisevän kalvon, jonka ansiosta se suojaa vauvan ihoa todella tehokkaasti. Spray on äärimmäisen helppo ja nopea suihkauttaa vauvan iholle vaipan vaihdon yhteydessä. Olen hankkinut näitä kaksin kappalein, jotta yksi on kotona hoitopöydällä ja toinen vaippalaukussa, jolloin spray kulkee aina kätevästi mukanamme!

ACO Minicare Baby Oil on 100% kasvipohjainen melko perinteinen vauvaöljy. ACO Minicare vauvaöljy ehkäisee kuivuutta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Tätä voidaan käyttää kylpyvedessä tai suoraan iholle esimerkiksi vauvahieronnassa. Lisäksi öljyä voi käyttää myös ihon puhdistamiseen esim. vaipanvaihdon yhteydessä. Me olemme käyttäneet tätä lähinnä kylpyvedessä ja vauvan iho tuntuu kylvyn jälkeen aina aivan extrapehmeältä!

ACO Minicare Cream glyserolia sisältävä perusvoiden kuivalle sekä erittäin kuivalle iholle. Täytyy myöntää, että tätä olen käyttänyt enemmän itselleni kuin vauvalle. ACO Minicare Cream -voiteen yksi iso plussa onkin, että sopii kaikille aina vauvoista aikuisiin. Helposti levittyvä voide imeytyy nopeasti ja sopii myös atooppiselle sekä ekseema-iholle. Vauvalle käytin tätä heti syntymän jälkeen, kun hänellä oli kuivia kohtia taipeissa sekä vatsan alueella – toimi. (ACO Minicare Cream on lääkinnällinen aine. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.)

Yliopiston Apteekin verkkokaupassa hemmotellaan kesäkuussa äitejä sekä lapsia. Koodilla JANNI20 saatte verkkokaupasta -20% alennuksen ACO Minicare-, Miniderm- ja Intimate Care  -tuotesarjoista sekä ACO Repairing Skin Oil -tuotteesta.

Kampanjasivulle pääsette TÄSTÄ!

Alennuskoodi on voimassa 1.6.-31.6.2020 välisenä aikana.

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Niina 3 kesäkuun, 2020 at 6:54 pm

  Hei olipas selkeästi kirjotettu postaus. Testiin menee!

  • Reply Janni 5 kesäkuun, 2020 at 12:34 pm

   Kiiitos ja iso suositus 😊❤️

 • Reply Hertta 4 kesäkuun, 2020 at 12:01 pm

  Meillä on tuo miniderm-voide ollut pitkään käytössä lasten iholle. Kiitos alekoodista! Just alkaa purkki loppua, joten tilaan tuolta. Tuo intime-sarja olikin ihan uusi mulle, joten täytyypä testata ainakin tuo öljy. Kivaa viikon jatkoa! 🙂

  • Reply Janni 5 kesäkuun, 2020 at 12:35 pm

   Mahtavaa! 😊 Kiva kuulla, että sielläkin on tykätty!

 • Reply Farfalle 5 kesäkuun, 2020 at 8:08 pm

  Onpa söpö kuva vauvasta olkapäätäsi vasten, varsinainen nappisilmä🤗

  • Reply Janni 7 kesäkuun, 2020 at 6:12 pm

   Se on kyllä ihana kuva minustakin! Kiitos 🙂

  Leave a Reply