IHANAA HELLETTÄ

25 kesäkuun, 2020

Ai että mä nautin näistä hellesäistä, vaikka ne näin pienen vauvan kanssa aiheuttavatkin hieman lisää haastetta elämään. Nytkin istuskelen omalla terassilla aurinkovarjon alla tätä postausta kirjoittelemassa, kun pieni nukkuu sisällä päiväunia ja nautiskelee ilmalämpöpumpun viilentämästä ilmasta. Tuo ilmalämpöpumppu on kyllä ihan mieletön tällaisilla keleillä ja suoraan sanoen tällä hetkellä hieman jopa kauhistuttaa ajatus elämästä ilman sitä. Ainakin meidän vauva hikoilee todella helposti ja se aiheuttaa hänellä herkästi ärtymystä sekä huonotuulisuutta. Nyt on kiva käydä välillä ulkona, kun sisälle pääsee helposti viilentymään. Kaikki eivät kuitenkaan valitettavasti pääse tällaisesta helpotuksesta nautiskelemaan, joten ymmärrän hyvin, että kaikki eivät näistä keleistä niin kovasti pidä!

Kesäkeleistä nautiskelun lisäksi työhommat ovat pitäneet ne meikäläisen ”omat hetket” melko kiireisinä. Lisäksi vietämme vauvan nimiäisiä vihdoin tämän viikon sunnuntaina, joten loppuviikkokin näyttää niiden ansiosta melko hektiseltä. Aika paljon on vielä valmisteltavaa ja olisi kiva saada tätä kotiakin hieman siistittyä ennen sunnuntaita. Onneksi ainakin tällä hetkellä kesäiset kelit näyttävät jatkuvan, joten voimme osittain siirtää juhlat ulkotiloihin.

Tässä pitkästä aikaa muutamia asukuvia eiliseltä. Tuo musta mekko ei ehkä ollut se optimaalisin valinta helteeseen, vaikka mekon materiaali onkin ihanan kevyttä ja liehuvaa!

mekko Cubus // laukku Louis Vuitton // aurinkolasit Chimi eyewear // kengät Pavement

Nyt kuuluu itkuhälyttimen kautta vauvan huoneesta sen sortin ähellystä, että joku taitaa olla hereillä!

Onko siellä nautittu helteistä vai tuntuuko tämä kuumuus tuskaiselta?

 

– Janni

7 Comments

 • Reply Hertta 25 kesäkuun, 2020 at 12:22 pm

  Mä nautin kyllä kans helteistä, mutta lapsilla alkaa olla jo vähän tukalaa. Ainakin meillä kuuluu jo kitinää siitä, että kun on koko ajan kuuma. 😀 Ilmalämpöpumppu kuulostaa taivaalliselta näillä säillä. Meillä kuopus tahtoo nukahtaa päikkäreille vain vaunuihin, joten aika kuumaa on nukkua tuolla pihalla. Varjossa toki ja mahdollisimman vähän päällä. Mutta nautitaan me äidit lämmöstä! <3

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2020 at 7:29 pm

   Joo lasten kanssa kyllä varmasti normaalia haastavampaa! 😬

 • Reply Tiia 26 kesäkuun, 2020 at 10:56 am

  Näin raskauden viimeisellä kolmanneksella hyydyn melko nopeasti. Yleensä tykkään kuumista keleistä!

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2020 at 7:28 pm

   Vitsit voin kuvitella! 😬😬 Paljon tsemppiä loppurutistukseen ❤️

 • Reply Sini 26 kesäkuun, 2020 at 7:54 pm

  Sä oikeen loistat. Äitiys sopii sulle 🙂😘

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2020 at 7:28 pm

   Voi kiiitos ❤️❤️ ihanasti sanottu!

 • Reply Satu 2 maaliskuun, 2021 at 2:33 pm

  Viime kesä oli kyllä todella helteinen, aika monta tuskaista yötä tuli vietettyä täällä Lahdessa. Hieman aloin harkita pitäisikö myös asentaa ilmalämpöpumppu viilentämään ainakin makkaria. Vauvalle se on varmasti myös todella ihana helpotus!

 • Leave a Reply