JÄNNITTÄVÄÄ AIKAA

20 elokuun, 2020

Ei hitsit, blogissa on ollut viime aikoina valitettavan hiljaista. Tällä kertaa syy tähän on selkeä ja sama vanha kaava toistuu: kun ruudun tällä puolen tapahtuu isoja asioita, joista en vielä halua hiiskua missään julkisesti, niin en oikein osaa kirjoittaa mitään muutakaan. Omaan tapaani en myöskään halua vielä kertoa mitään, kun asioista ei ole itsellämmekään 100% varmuutta. Melko jännittävää aikaa elellään ja aion kyllä kertoa uusista kuvioista heti, kun asiat vain saavat jonkinlaisen vahvistuksen. Kyse on kuitenkin todella ihanista jutuista, enkä malta pysyä housuissani, kun en vielä pääse kunnolla fiilistelemään tulevaa teidänkin kanssanne. Toivottavasti kuitenkin pian päästään asioissa sen verran eteenpäin, että voin paljastaa, mitä tuleman pitää!

Eilen pääsimme vauvan kanssa kuvauspäivän lomassa nautiskelemaan Xenian mielettömän upeasta uudistuneesta terassista. Ihanaa, kun tähän loppukesään ollaa vielä saatu näin kivoja ilmoja ja eilenkin keli oli aika täydellinen. Inspiroiduin itsekin ihan valtavasti tästä tästä upeasta pihasta ja aloin ehkä myös haaveilla omasta drop-altaasta!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply