PAREMPIA YÖUNIA

5 lokakuun, 2020

Syksyinen viikonloppu takanapäin ja yritin itse menneen viikonlopun aikana olla parhaani mukaan tekemättä töitä. Tuo tavoite ei kyllä ihan täysin toteutunut, mutta viikonlopusta jäi silti melko rentoutunut fiilis. Siihen saattaa suurilta osin olla syynä paluu vauvan parempiin yöuniin vajaa pari viikkoa kestäneen sekoiluvaiheen jälkeen. Vielä viime viikolla tilanne oli tosiaan se, että pahimmillaan vauva heräsi yöuniensa aikana tunnin välein. Se alkoi todella tuntua omassa jaksamisessani, kun samaan aikaan minulla oli työhommien kanssa vieläpä hieman normaalia kiireisempää. Nyt tosiaan ollaan takaisin lähtötilanteessa, joka tarkoittaa yhtä tai kahta herätystä yössä ja se jos joku tuntuu parin viime viikon jälkeen luksukselta!

Viikonloppu tuli vietettyä kotona hengaillen sekä ulkoillen. Kävimme lauantaina kaupungilla terassikahveilla ja nautiskelemassa tästä ihmeen lämpöisestä lokakuun säästä. Oli ihanaa istua terassilla, kun aurinko lämmitti kasvoja, mutta ei ollut lainkaan liian kuuma. Lisäksi kävimme kävelemässä kierroksen Valkmusan kansallispuistossa Pyhtäällä siskoni kanssa. Tuo reitti on harmillisen lyhyt, mutta maisemat todella kauniit ja pitkospuilla tallustellessa kyllä mieli lepää!

Nämä asukuvat otettiin eräänä päivänä viime viikolla, mutta tämä oli itseasiassa useammankin päivän asu. Tässä yhdistyy oikeastaan todella monta lempivaatettani: Weekdayn kevyt bleiseri, Archetype Labelin luottopellavapaitani, conssit, mom jeansit ja tuo lippis, jota on tullut viimeisten kuukausien aikana käytettyä lähes päivittäin.

– Janni

2 Comments

  • Reply Nina H. 6 lokakuun, 2020 at 5:39 am

    Hei! Minkä merkkiset farkut?

    • Reply Janni 6 lokakuun, 2020 at 11:37 am

      Monkin Kimomo malli 😊👌🏻 ollut mun lemppari jo vuosia!

    Leave a Reply