ÍSEY SKYR BAR

9 lokakuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Ísey Skyr Bar

Ísey Skyr Bar on avannut uuden pisteensä Helsingin ytimeen rautatieasemalle ja me pääsimme Saran kanssa maistelemaan sen hekullista menua. Ísey Skyr Barin valikoimasta löytyy erilaisia bowleja, smoothieita, terveysshotteja, mehuja sekä kahvia ja teetä. Ravintolakonsepti on alunperin islantilainen ja sen tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja lisäaineettomaan Ísey Skyr -rahkaan. Tuotteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja maut ovat peräisin hedelmistä, marjoista ja vihanneksista. Ravitsevan Ísey Skyr -rahkan ansiosta bowlit sekä smoothiet ovat todella täyttäviä ja sopivat loistavasti joko välipalaksi tai jopa lounaaksikin. Toimipisteen sijainti on myös mitä mainioin – rautatieasema toimii vahvasti Helsingin julkisen liikenteen keskuksena ja sieltä on kätevä napata evästä mukaan esimerkiksi palaveriin tai nauttia herkut paikan päällä vaikka junaa odotellessa.

Me maistoimme menusta kaksi erilaista bowlia: Lava Rush sekä Slow Sunrise, joista jälkimmäinen, muun muassa mangoa sekä passionhedelmää sisältävä bowl oli ehdottomasti oma suosikkini. Lisäksi testasimme Green Energy sekä Sunset Shimmer smoothiet, jotka molemmat olivat todella raikkaita. Itse tykkään ehkä enemmän napata kiireessä smoothien mukaan bowlin sijaan, mutta sitten taas esimerkiksi työpaikalle evääksi valitsisin ehdottomasti bowlin. Seuraavaksi aion testata jonkin listalta löytyvistä erittäin fresheiltä kuulostavista mehuista!

Ísey Skyr Barin valikoima vastaa omiin tarpeisiini oikeastaan aika täydellisesti. Nykyään tulee Helsingissä käydessä yhdistettyä mahdollisimman monta juttua samalle päivälle ja juoksenkin yleensä hiki päässä paikasta toiseen. Tänä päivänä vauva on tullut vielä mukaan kuvioihin ja kuten aikaisemminkin mainittu, niin monesti se oma syöminen tuppaa valitettavasti kiireen keskellä lykkääntymään. Näissä tilanteissa Ísey Skyr barin tuotteista on helppo napata nopeaa ja terveellistä energiaa vaikkapa kotimatkalle, jos syöminen on päässyt jäämään väliin aikaisemmin päivän aikana.

Vuoden pimein aika lähestyy jo kovaa vauhtia ja tällaiset ihanat värikkäät herkut ovat ehdottomasti mainio piristys päivään. Olen ehkä jopa hieman kateellinen teille, jotka kuljette Helsingin rautatieaseman läpi päivittäin duunimatkallanne. Olisi nimittäin ihanaa napata tällainen raikas välipala työpäivän jälkeen mukaan, kun ulkona vallitsee marraskuun pimeys. Kokeilkaa!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply xod 10 lokakuun, 2020 at 10:02 am

    Ihan mielenkiinnosta, ootteko pitäneet vauvalle mitään nimiäisiä/ristiäisiä? 🙂 Kiinnostaisi postaus!

  • Leave a Reply