MILLAINEN KEITTIÖ MEILLE TULEE

15 lokakuun, 2020

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Tulemme tosiaan remontoimaan uuden kotimme keittiön ihan läpikotaisin. Keittiöstä tulee hyvin erilainen kuin mitä se on tällä hetkellä ja sen paikkakin tulee hieman muuttumaan. En malttaisi odottaa, että pääsen jossain vaiheessa sitten jakamaan keittiöstä ennen ja jälkeen kuvia. Keittiöremontista on tulevaisuudessa luvassa paljon sisältöjä, sillä pääsemme tekemään sitä yhteistyössä Keittiömaailman kanssa. Ihan omanlaisen ja juuri meidän tarpeisiimme sopivan keittiön suunnittelu sekä toteutus ovat olleet meillä pitkään unelmana ja on ollut mahtavaa päästä vihdoin tuumasta toimeen.

Olemme keittiöremontin suunnitelmien suhteen päässeet tässä kohtaa jo todella pitkälle ja ihan pianhan meillä jo alkaa remonttikin talolla – aika juoksee taas ihan mahdotonta vauhtia. Tulen kertomaan keittiön osalta projektin kulusta aina suunnittelusta valmiiseen toteutukseen ja toki esittelemään sitten tarkemmin meidän tekemiä valintoja niin materiaalien kuin esimerkiksi kodinkoneidenkin osalta.

En kuitenkaan malttanut olla jakamatta näin etukäteen inspiskuvien avulla pientä sneak peekiä siitä, mitä tuleman pitää. Meille oli alusta asti selvää, että haluamme keittiöömme puuta ainakin jossain muodossa ja sitä raikastamaan myös vaaleita pintoja. Suunnitelmien edetessä päädyimme lopulta valitsemaan tammea aika isolla kädellä keittiöömme ja uuden keittiön pääelementit tulevatkin olemaan – tammi, vaalea kivi ja mattamusta (ja ehkä vihreä!).

Palataan keittiösuunnitelmiin ihan pian tarkemmin!

1 / 2 / 3 / 4

Olisi muuten kiva kuulla, jos teillä on jotain toiveita tulevien postauksien suhteen tähän keittiöremonttiin liittyen? 

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ohikulkija 15 lokakuun, 2020 at 2:43 pm

  Oi, nyt näyttää kotoisilta keittiöiltä. Ja hiukan erilaisilta tämän hetken jokaiseen valkoiseen. Odotan jännällä lopputulosta.

  • Reply Janni 17 lokakuun, 2020 at 9:24 pm

   Kiva kuulla – kotoisuus oli ehdottomasti yksi tärkeimmistä jutuista suunnittellussa! 😊

 • Reply Annie 16 lokakuun, 2020 at 12:15 pm

  Vaikka ei inspiskuvien perusteella näytäkään sellaiselt keittiöltä, josta itse unelmoisin, niin jään innolla odottamaan tulevia postauksia 🙂 Mitä olen sinua seurannut, niin pukeutumis- ja sisustustyylisi vaikuttavat muutenkin sellaisilta, että tavallaan tykkään todella paljon maustasi, vaikka en itse samoja tyyleja noudatakaan, jos näin voi ilmaista 🙂 Itse en ole myöskään sisustuksessa ollut ikinä ihan sellaisen pitkään muodissa olleen ”kokovalkoisen” ystävä, joten aina kiva katsella vähän muunlaista meininkiä 🙂 Tsemppiä remppahommiin!

  • Reply Janni 17 lokakuun, 2020 at 9:25 pm

   Tiedän täsmälleen, mitä tarkoitat 😊👍🏻 todella kiva kuulla ja kiitos tsempeistä!!

 • Reply Helppa 16 lokakuun, 2020 at 9:25 pm

  Niin piristävän poikkeuksellista ja samalla kuitenkin perinteikästä tunnelmaa! Kiva nähdä mimmonen tulee.

  • Reply Janni 17 lokakuun, 2020 at 9:25 pm

   Hyvin kuvailtu!!! 😊

  Leave a Reply