MUUTTO LÄHESTYY

28 lokakuun, 2020

Aina hämmästelen sitä, miten paljon auringonvalo voikaan vaikuttaa omaan fiilikseeni. Tänään oli nimittäin tuon valoisamman sään ansiosta aivan eri fiilis kuin alkuviikosta, kun on ollut synkkää ja harmaata. Pakko myöntää, että itseäni hieman jännittää, miten tämä pimeä aika tulee itseeni tänä vuonna vaikuttamaan. Päivien lyheneminen ja valon vähyys vetää aina muutenkin välillä syviin vesiin, mutta nyt se vielä yhdistetään vauvan yöheräilyihin sekä muutenkin aika kuormittavaan elämänvaiheeseen – huh!

Enää alle viikko ja saamme avaimet uuteen kotiin. Remontti alkaa heti ensi viikon alusta ja tavoitteena olisi marras-joulukuun vaihteessa päästä muutamaan. Kaikki toki riippuu siitä, miten remontti etenee, mutta viimeistään joulukuun ekalla viikolla meillä pitää olla tämä nykyinen asunto tyhjillään. Viime päivinä on tehty paljon päätöksiä remonttiin liittyen: keittiön suunnitelmat on lyöty lukkoon, lattiamateriaalit on tilattu ja selvitelty monia käytännön astioita. Vielä on monia kysymysmerkkejäkin ilmassa, mutta eiköhän kaikki ala etenemään nopeammin, kun saamme pian talon avaimet kouraan. Olen remontista sekä muutosta samaan aikaan mahdottoman innoissani, mutta samalla päässäni risteilee pelonsekaisia tunteita siitä, miten kiireinen loppuvuosi meillä onkaan edessämme. Täytyy vaan laittaa kunnon tsemppi päälle ja yrittää olla ottamatta ainakaan mitään turhaa stressiä – kaikesta varmasti selvitään!

 

takki Ellos // neule North Outdoor // farkut Levis // kengät Vamsko // lippis Polo Ralph Lauren // laukku DKNY

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply laura 3 marraskuun, 2020 at 1:57 pm

    Odotan innolla teidän remppaa ja mitä keksitte 🙂

  • Leave a Reply