MERINOVILLAISIA LEMPIVAATTEITA

22 marraskuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

Joulun ihanimmista pehmeistä paketeista paljastuu merinovillaa. ❤️ North Outdoorilla on mahtava kokoelma laadukkaita merinovillatuotteita, joiden joukosta varmasti jokaiselle löytää jotakin aina laadukkaista kerrastoista jokapäiväiseen arkikäyttöön sopiviin vaatteisiin sekä asusteisiin. Uusi lempivaate lahjaksi joko itselle tai jollekin läheiselle!

Tutustuin itse North Outdooriin ensimmäisen kerran melko tarkalleen pari vuotta sitten, kun törmäsin kyseisen brändin ständiin I love me -messuilla. Ihastuin ensisilmäyksellä ja mukaani lähti tuolloin ihka ensimmäinen Kaski-neuleeni sekä Kulo-piponi. Nuo ruosteenpunaiset ihanat merinovillatuotteet ovat olleet minulla ahkerassa käytössä siitä päivästä lähtien ja kyseiset mallit ovat itseasiassa edelleen omat suosikkini North Outdoorin valikoimasta. Niitä onkin parin vuoden aikana päätynyt omaan vaatekaappiini useammassa eri värissä ja tajusin tuossa jokin aika sitten, että enhän minä enää edes käytä muita kuin North Outdoorin neuleita. Nämä 100% merinovillapaidat ovat vain yksinkertaisesti aivan lyömättömiä – tuntuvat päällä todella miellyttäviltä ja kestävät niin hyvin käyttöä, ettei kaksi vuotta ahkerassa käytössä ollut villapaita kalpene uudelle lainkaan!

Kaski-neule / Aitta-villasukat

Omat suosikkituotteeni löytyvät North Outdoorin FINLAND nature -mallistosta, joka pitää sisällään klassisia, aikaa kestäviä merinovillapaitoja sekä -asusteita. Mallit ovat mukavan rentoja ja värit toinen toistaan herkullisempia. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan suomalaisessa neulomossa ja tuotteet sopivat ihan kenelle tahansa. Nämä ovat sellaisia takuuvarmoja luottotuotteita, joista ajan saatossa muodostuu käyttäjänsä lempivaatteita. Kaikki tässä postauksessa näkyvät neuleet sekä asusteet ovat peräisin juurikin tuosta FINLAND nature -mallistoa.

Nyt joulun alla North Outdoorin valikoimaan on tullut uusi upea väri: puolukka. Tuo punainen sävy on jotenkin aivan valtavan kaunis – sopivasti jouluinen, mutta kuitenkin sellainen, että sitä on varmasti ihana pitää myös joulunajan ulkopuolella. Puolukan sävyisenä löytyy vieläpä juuri omat suosikkituotteeni: Kaski-neule ja Kulo-pipo. Puolukan väriset tuotteet sopivat todella kauniisti yhteen myös monien tämän hetken malliston muiden sävyjen kanssa!

Saan ilokseni tarjota teille nyt alekoodin, jolla saatte parin viikon ajan 15% koko North Outdoorin valikoimasta. Koodi on: janni15 ja se on voimassa 22.11. – 6.12. välisenä aikana. Nyt on loistava hetki hankkia läheisille joululahjat hyvissä ajoin tai vaihtoehtoisesti tilata omaan tarpeeseen jotain! ❤️

Monesti merinovillatuotteet mielletään vain kylmään ajanjaksoon ja talvikäyttöön, mutta minulla merinovillatuotteet ovat tänäpäivänä käytössä ihan ympäri vuoden. Kesällä suosikki t-paitani on North Outdoorin ALL DAY-malliston merinovilla t-paita, jossa on pieni osuus myös hamppua. Tuo materiaali reagoi kehon lämpötilaan ja pitää vilpoisen fiiliksen kesällä sekä talvella toimii mahtavana lämmittävänä aluspaitana paksumpien neuleiden alla. Merinovilla on 100% luonnontuote ja se on myös luonnostaan antibakteerinen. Tuotteen raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus ja itse olen kokenut myös höyryttämisen loistavana raikastuksena neuleille. Merinovilla on materiaalina todella hengittävää ja sitä onkin hyvä kerrostaa puketumisessa sääolojen mukaan, mutta jo yksi kerros merinovillaa lämmittää tehokkaammin kuin yksikään tekokuitu. Itse käytän kylmimmillä keleillä North Outdoorin merinovillakerrastoja ihan tavallisten arkivaatteidenkin alla ja ei muuten palele!

Vaski-neule / Havu-lapaset / Kulo-pipo

Kulo-pipo / Kota-neule

Kaski-neule / Aitta-villasukat

Nyt kannattaa käydä myös North Outdoorin sivuilla osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa minkä tahansa vapaavalintaisen tuotteen tämän hetken valikoimasta. Tämä arvonta on spesiaali juuri teille minun seuraajilleni ja arvontaan pääsette osallistumaan tästä! ❤️

Minulla on muuten kaikista kuvissa näkyvistä neuleista S koko, kun sitä lähes aina kysytään. 😊

 

– Janni

1 Comment

  • Reply valkoinen tiskiallas 28 joulukuun, 2020 at 5:34 am

    Upea artikkeli! Kiitos!

  • Leave a Reply