MEIDÄN TURVAISTUIN – NUNA PRYM

26 marraskuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Wauva

Meillä alkoi tulla ajankohtaiseksi uuden turvaistuimen hankkiminen vauvalle. Jo jonkin aikaa olimme pitäneet turvakaukaloa koko ajan kiinni autossa, sillä 10kg painavan lapsen kanniskelu kaukalossa alkoi olla hieman raskasta. Kaukalon lopulliseen paino- ja pituusrajaan olisi ollut vielä hieman matkaa, mutta koimme siitä huolimatta, että vaihtaminen seuraavaan turvaistuimeen voisi olla nyt ajankohtaista.

Meillä oli käytössä Nunan Pipa Next i-size -turvakaukalo, johon olimme kaikin puolin todella tyytyväisiä. Sen vuoksi mielessä oli jo alusta lähtien, josko samalta merkiltä löytyisi meille myös tämä seuraava istuin. Olin tutkinut asiaa hieman oma-aloitteisesti etukäteen ja vielä kun Wauva-kaupalla pääsimme Nuna Prym -turvaistuinta testaamaan, niin olin oikeastaan heti todella vakuuttunut. Meille turvaistuimen tärkeimmät kriteerit olivat ehdottomasti – turvallisuus (testimenestys), 360 astetta kääntyvä istuinosa sekä lapsen ergonominen asento (säätömahdollisuudet).

Nuna Prym -turvaistuin kasvaa lapsen mukana irroitettavien pehmusteiden avulla ja istuinta voi käyttää jopa 40-105cm ja 18,5kg asti. Nuna Prym on pärjännyt loistavasti ADAC 10/2020 testeissä, yhteisarvosanalla hyvä 2,1. Prymissä on keskivertoa parempi suoja etutörmäystilanteessa sekä myös sivutörmäystilanteessa loukkaantumisriski erittäin pieni. Turvaistuimen niskatuessa on kahdeksan eri korkeussäätöä ja istuimessa on seitsemän eri kaltevuus asentoa. Kaikkia toimintoja sekä säätöjä on helppo tehdä yhdellä kädellä niskatuen säätämisestä aina istuimen kääntämiseen. Lisäsivutörmäyssuojat aukeavat automaattisesti ja turvaistuimen asentaminen on helppoa isofix -kiinnikkeiden sekä säädettävän tukijalan ansiosta.

Nuna Prym -turvaistuimen kaikki materiaalit ovat kyseiselle brändille ominaiseen tyyliin todella viimeisteltyjä. Matkustusmukavuutta lisäävät istuimen Tailor tech™ memory foam materiaalit sekä mukana tulevat vaihdettavat ja konepestävät istuinkankaat, lämpimämpi talveksi ja kevyemmät mesh -kankaiset kesäksi.

Meillä on nyt ollut Nuna Prym -turvaistuin käytössä kohta kuukauden ajan ja ollaan tykätty todella paljon. Turvaistuimen kaikki toiminnot ovat juuri niin helppokäyttöisiä kuin luvataankin ja istuin vaikuttaa todella laadukkaalta. Tuo 360 astetta kääntyvä istuin on myös osoittautunut ihan mielettömän käteväksi ja sen vuoksi asennot ovat ergonomisia myös meille vanhemmille. Voin myös kuvitella, miten paljon helpompaa on tulevaisuudessa laittaa rimpuilevaa uhmaikäistä lasta istuimeen, kun sen saa käännetty ovelle päin. 😃

Mun uusimmassa Instagram-kuvassa on nyt meneillään arvonta, jossa osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle onnekkaalle oma Nuna Prym -turvaistuin. Ihan mieletön palkinto (arvo: 539 euroa), joten käykääpä osallistumassa, jos turvaistuinhankinnat ovat teille ajankohtaisia. Arvonta on voimassa: 26-30.11. ja tarkemmat ehdot löytyy sieltä Instagramin puolelta!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply