PUNAISTA JA BEIGEÄ

27 marraskuun, 2020

Vitsit miten hyvin toimii tuo kirkkaanpunaisen ja lämpimän beigen väriyhdistelmä – ihan ehdoton oma suosikkini tällä hetkellä. Valkoiset farkut raikastavat vielä kivasti tuota kokonaisuutta, vaikka eivät olekaan se otollisin huosujen väri ”vauva-arjessa” (vihaan tuota sanaa😁). Joskus ennen myös ajattelin valkoisten farkkujen olevan vain ja ainoastaan kesäkauteen kuuluva vaate, mutta nykyään valkoiset farkut ovat minulla kyllä käytössä ihan ympäri vuoden. Vaaleat ja värikkäät asut piristävät ihanasti juuri tätä vuoden pimeintä aikaa, kun mustissa ja harmaissa asuissa sitä vain hukkuisi ympäristöönsä. Kuvissakin tummat asut näyttävät tähän vuodenaikaan todella tylsältä!

Ihanaa muuten, että mun ei Kotkaan muuton vuoksi tarvi kokonaan hyvästellä näitä Porvoon upeita kuvausmaisemia. Ollaan aika tiiviisti nyt puolentoista vuoden ajan kuvailtu yhdessä Xenian kanssa ja ollaan molemmat ehdottomasti sitä mieltä, että yhteiskuvailut jatkuvat, vaikka emme enää pian asukaan samassa kaupungissa. Välimatkaahan meille tulee noin 50 minuutin ajomatkan verran, mutta olemme sopineet, että ajelemme vuorotellen sitten toistemme luo. Meillä sujuu hommat yhdessä superhyvin, vaikka säädön määrä on aina vakio, kun kaksi samanikäistä vauvaa ovat tietenkin mukana menossa. ❤️

takki Karen by Simonsen // neule ja pipo North Outdoor // farkut Lindex // kengät Timberland // laukku Louis Vuitton

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply M 8 joulukuun, 2020 at 4:14 pm

  Jos saa tätä kautta jättää toiveita, niin kaipaisin Jetin kuulumisia! 🐕❤

  Lähes kaikki instan kuvat/stoorit ovat ministä, mikä on tietenkin ihanaa ja täysin ymmärrettävää, mutta kaipaisin karvaisemman minin kuulumisia myös!

  Etenkin kiinnostaisi miten tulevat taaperon kanssa toimeen jne- tyyppinen postaus.

 • Reply Emma 18 joulukuun, 2020 at 9:18 am

  Heippa! Mitkä oli ne hyvät mammalegginsit, joita suosittelit taannoin? Oon selannut sun vanhoja postauksia mutta en vaan löydä😅 kiitos!

  • Reply Janni 28 joulukuun, 2020 at 11:09 am

   Aimn Sportswear ja Spanx olivat mulla käytössä! 🙂

  Leave a Reply