VAUVAN HUONEEN SISUSTUS

29 joulukuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

En voi uskoa, että siitä on kohta jo kuukausi, kun muutimme tänne uuteen kotiin. Aika on rientänyt ihan hillitöntä vauhtia ja pikkuhiljaa olemme alkaneet kotiutua. Olemme päässeet myös vihdoin sisustuspuuhiin ja se onkin oma suosikkiosuuteni. Tosin olen sen verran malttamatonta sorttia, että välillä en meinaa pysyä housuissani, kun asiat etenevät hitaasti. Olen onneksi kuitenkin vuosien varrella kantapään kautta oppinut, että näissä hommissa ei kannata turhaan kiirehtiä ja tehdä mitään hätiköityjä ratkaisuja!

Lapsenkin huoneen sisustus on vielä vaiheessa ja sinne pitäisi keksiä muun muassa lisää jotain toimivia säilytysratkaisuja – leluille, kirjoille ja vaatteille. Huone alkaa kuitenkin näyttää jo melko kotoisalta pienen tytön huoneelta ja löysimme aivan ihania juttuja Lindexin baby-malliston uusista sisustustuotteista. 🧡

Kuten tiedätte, niin olen alusta lähtien suosinut kovasti Lindexin vauvanvaatteita ja aivan erityismaininnan ansaitsevat nuo söpöt sekä ennen kaikkea käytännölliset pyjamat. Lindexin baby-valikoimasta löytyy myös aivan ihania tuotteita vauvanhuoneen sisustukseen aina petivaatteista pieniin puruleluihin ja säilytyskoreihin. Sisustuspuolen tuotteissa seikkailevat vaatemallistoista tutuiksi tulleet ihanat eläinhahmot sekä nätit kuosit. Lapsen huoneen säilytyskorissa kurkistelee saman koalan kasvot kuin pyjamassakin – maailman söpöintä!

Meillä on aiemmin ollut käytössä ystävältä saatu pikkuruinen vauvanpeitto, jonka olimme jo jonkin aikaa kokeneet tarpeelliseksi vaihtaa seuraavaan kokoon. Tilasin vauvalle siis uuden peiton ja Lindexiltä löytyi kuvissa näkyvä ihana aurinkokuvioin varustettu pussilakanasetti. Lakanoita löytyy tämän lisäksi myös nätillä sateenkaariprintillä ja molemmista seteistä löytyy kaksi eri kokoa. Tuli heti mieleen, että jos olisi useampi lapsi, niin olisi ihanaa saada sisaruksille samanlaiset lakanat. Lindexin kaikki vauvojen sisustustekstiilit ovat vaatteiden tavoin GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja ne tuntuvat ihoa vasten ihan mielettömän pehmeiltä!

Mallistosta löytyy myös puiset palapelikuutiot sekä nätti sateenkaarikuvioitu trikooviltti.

Säilytyskoreja löytyy useammassa eri koossa ja kaikissa on eri eläinhahmo. Meiltä löytyy koalakorin lisäksi myös isompi pupukori. Tällä hetkellä näissä säilytetään vaippoja sekä muita tarvikkeita hoitopöydällä. Myöhemmin näistä tulee varmaankin sitten lelukoreja tms..

Kaikkiin vauvojen sisustustuotteisiin pääsette tutustumaan Lindexin nettikaupassa.  🧡

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply