YLLÄTTÄVÄ TUNNERYÖPPY

11 tammikuun, 2021

Mulla oli perjantaina lapsivapaapäivä ja suuntasin heti aamusta Xenian luo Porvooseen. Käytiin vähän kuvailemassa ja pitkästä aikaa syömässä Zum Beispielissä, joka on ehdottomasti oma suosikkilounasmestani Porvoossa. Porvoolaiset ravintolat ovat kyllä ehdottomasti sellainen asia, jota kaipaan nyt Kotkassa asuessamme. Onneksi Porvoo on melko lähellä ja sinne voi tällä tavoin tehdä päivävisiittejä todella helposti!

Mehän asuimme Xenian kanssa Porvoossa lähes naapureina ja tuli itsellenikin hieman yllätyksenä, millainen tunneryöppy jostain syystä iski päälle, kun lähdin iltapäivällä ajelemaan kotiin päin. En ehkä ollut kerennyt ajattelemaan tarpeeksi ja käymään tietynlaista ”luopumisprosessia” läpi silloin joulukuun alussa remontti- sekä muuttokiireiden takia. Nyt kaikki fiilikset iskivät pintaan, kun ajelin vanhoissa kotimaisemissa, joista oli kai viiden vuoden aikana tullut sittenkin aika tärkeitä. Itkin varmaan puolet kotimatkasta ja oli jotenkin todella haikea fiilis. Porvoo on kyllä ihana kaupunki ja emme pidä lainkaan mahdottomana, että meidän tie vielä joskus veisi sinne takaisin. Tällä hetkellä meidän on järkevää asua Kotkassa ja kodilta täälläkin tuntuu – on aina tuntunut!

takki Arket (Xenian) // villapaita North Outdoor // farkut Lindex // kengät Vamsko // pipo Acne Studios

 

–  Janni

No Comments

Leave a Reply