PARHAAT MERINOVILLA-ASUSTEET

7 helmikuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

North Outdoor on ehdottomasti kotimainen suosikkini, mitä tulee talvipukeutumiseen. N/O:n repertuaari on pikkuhiljaa laajentunut ja valikoimasta löytyykin aivan mielettömän ihania merinovillatuotteita jokaiseen tarpeeseen. Kuten jo aiemminkin mainittu, niin N/O:n villapaidat ovat omassa vaatekaapissani saavuttaneet jo sellaisen aseman, että ne ovat syrjäyttäneet muut ihan täysin. Oman vaatekaappini lisäksi myös North Outdoorin I-HA-NAT asusteet ovat pikkuhiljaa valoittaneet niin minun kuin miehenikin asustekorit eteisessämme. Asustepuolellakin North Outdoorilta löytyy laajasti tuotteita erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Suurimmaksi osaksi mallit ovat melko klassisia ja ne sopivat yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin. Mikä parasta, niin asusteet matchaavat täydellisesti yhteen N/O:n villapaitojeni kanssa – niitä voi yhdistellä joko sävysävyyn tai sitten käyttää ristiin keskenään ihanasti yhteen sointuvia eri värejä. Tällä hetkellä oma suosikkiyhdistelmäni on melko klassinen beigen sekä valkoisen liitto, joka sopii upeasti talviseen maisemaan.

Kulo-pipo / Kota-villapaita / Nila-huivi / Havu-lapaset

North Outdoorin Kulo-pipo on ollut oma suosikkini alusta lähtien ja niitä minulla löytyykin jo monissa eri sävyissä (käykää tsekkaamassa valtavan ihana värivalikoima täältä). Tämän Suomessa valmistetun merinovillapipon malli on täydellinen – istuvuus päähän on aika rento, mutta siitä huolimatta pipo säilyttää muotonsa ahkerammassakin käytössä.  Kulo-piposta tulee kyselyjä teiltä seuraajilta oikeastaan lähes poikkeuksetta, jos pipo vilahtaa vaikka IG-storyssani – enkä ihmettele!

Suureksi suosikikseni mainittakoon aivan äärimmäisen monikäyttöinen Naava-shaali. Tätä on tullut käytettyä niin kaulahuivina, vilttinä sohvalla kuin vauvan lämmikkeenä vaunuissakin. Ihanan isosta koostaan huolimatta Naava-shaalin saa pakattua todella pieneen tilaan ja siitä syystä se on myös matkustaessa superkätevä. Hiljattain N/O:n valikoimaan on tullut lisäyksenä myös samaa materiaalia oleva pienempi Nila-huivi, joka minulla näkyy kauran värisenä ensimmäisissä kuvissa. Ennustan myös tästä omaa uutta suosikkiani.

Aalto-pipo

Uusina tulokkaina North Outdoorin valikoimaan ovat tulleet ihanan minimalistiset Lux-malliston Valo– ja Aalto-pipot. Nämä pipot on valmistettu superlaadukkaasta kampamerinolangasta, joka tuo pipon pintaan aavistuksen kiiltävän ylellisen tuntuisen pinnan. Uskallan myös melkeinpä luvata, että tämä materiaali ei kutita, vaikka ihosi yleensä kutiaisi villatuotteista todella herkästi. Minulla kuvissa Valo-pipo okran värisenä ja Aalto-pipo taupen sävyssä!

Vuolu-pipo

North Outdoorin kaikkien merinovillatuotteiden villa on mulesing-vapaata ja kaikki tekstiilit ovat Ökö-Tex-sertifioituja. Olen itse ollut North Outdoorin äärimmäisen tyytyväinen asiakas jo useamman vuoden ajan ja olenkin ihan mahdottoman iloinen, että olen päässyt tekemään N/O:n kanssa yhteistyötä. En ole joutunut kertaakaan pettymään yhdenkään heidän tuotteensa laatuun, vaan kaikki tuotteet ovat pysyneet ahkerasta käytöstä huolimatta priimakunnossa. Merinovillahan on luonnostaan antibakteerinen ja sen ansiosta tuotteita tarvii pestä vain harvoin. Omat merinovillatuotteeni olen pessyt pesukoneen villapesuohjelmalla ja pesun jälkeen tasokuivattanut. Merinovilla sopii materiaalina niin retkeilyyn, urheiluun kuin vapaa-aikaan ja minut se on saanut ihan täysin pauloihinsa. Se on aivan lyömättömän monipuolinen materiaali, joka mukautuu käyttäjänsä tarpeisiin ja Suomen eri vuodenaikojen olosuhteisiin täydellisesti.

Valo-pipo

Kulo-pipo / Kaski-villapaita / Naava-shaali / Havu-lapaset

Valo-pipo / Naava-Shaali / Kota-villapaita

Sain taas teille seuraajilleni käyttöön alennuskoodin, jonka voitte vapaasti hyödyntää North Outdoorin verkkokaupassa. Koodi on: janni15 ja se oikeuttaa 15% alennukseen tilauksenne loppusummasta. N/O:n alennuskoodia on muutama tyyppi jo ehtinyt minulta kyselläkin, joten superkiva laittaa taas sellainen jakoon. Koodi on voimassa 2 viikkoa eli 7.2.-21.2. Alennuskoodin ehtii muuten vielä hyödyntää ensi viikon sunnuntaina koittavaa ystävänpäivää silmällä pitäen. N/O:lta löytyy superhyviä lahjaideoita ihan jokaiselle! ❤️

Vinkki: Uutuutena North Outdoorin nettikaupasta voi myös ostaa ystävälle lahjakortin valitsemallasi summalla!

Arvonta: North Outdoorin nettisivuilta löytyy nyt myös spesifi arvonta teille seuraajilleni, jossa palkintona on vapaavalintainen tuote N/O:n valikoimasta. Pääsette suoraan arvontasivulle tästä! Onnea kaikille tasapuolisesti! 😊

 

– Janni

5 Comments

 • Reply Milla 9 helmikuun, 2021 at 1:18 pm

  Mikä koko sulla on kaski paidasta

  • Reply Janni 9 helmikuun, 2021 at 4:01 pm

   Mulla on kaikissa näissä kuvissa S koon villapaitoja! Kaski on melko rennosti istuvaa mitotusta 😊🙏🏻 Ihan mun suosikkivillapaita noista kaikista – suosittelen lämpimästi!

 • Reply Milla 10 helmikuun, 2021 at 7:40 am

  Kiitti 🥰 tilasin saman itselle 😍

 • Reply Satu 15 helmikuun, 2021 at 2:11 pm

  Kauniita ja varmasti lämpimiä tuotteita. Varsinkin tuo merinovilla paita sekä pipo ovat mielestäni ihania. Hyvä tietää, että vaatteita voi pestä myös koneessa! Itse on tullut pestyä tuollaiset villatuotteet yleensä käsin ihan varmuuden vuoksi.

  • Reply Janni 16 helmikuun, 2021 at 8:24 pm

   Joo voi pestä hellävaraisessa villapesussa ihan pesukoneessa, vaikka harvemmin näitä oikeastaan edes tarvitsee pestä! 😊🙏🏻

  Leave a Reply