LASTENHUONE

17 maaliskuun, 2021

Meillä oli viime viikonlopun agendalla laitella hieman tytön huonetta viihtyisämmäksi. Tähän asti huoneessa on lähinnä käyty vain nukkumassa ja vaippaa vaihtamassa, sillä siellä ei ole sängyn sekä hoitopöydän lisäksi paljoa muuta ollut. Joonas kävi lauantaina noutamassa Ikeasta meidän Click&collect -tilauksen, jossa oli muun muassa tuo Kallax-hyllykkö koreineen sekä muuta pientä tavaraa. Taulut sekä seinälle kiinnitettävät hyllyt meiltä löytyi jo omasta takaa!

Samana iltana saimme hyllykön kasattua ja sen jälkeen ryhdyimme kiinnittämään tauluja sekä hyllyjä seinille. Näillä pienillä muutoksilla huoneesta tuli kertaheitolla oikea lastenhuone ja nyt ollaankin parin päivän aikana vietetty täällä paljon aikaa minin kanssa. Siirsimme suurimman osan leluista ja kirjoista nyt lapsen omaan huoneeseen, mutta täältä ne kätevästi kulkeutuvat tarpeen mukaan leikkeihin muuallekin.  Senkin vuoksi nuo erilliset korit hyllykössä ovat käteviä. Illan tullen voimme sitten aina siivota lelut tytön huoneeseen omille paikoilleen, kun aiemmin säilytimme niitä olohuoneessa.

Tällä hetkellä huoneen yhdellä seinustalla on tosiaan vielä hoitopöytä, jonka alla laatikostossa on tytön vaatesäilytys. Varmasti melko pian luovumme hoitopöydästä ja tilalle pitäisi sitten kehitellä jokin muu ratkaisu vaatteiden säilytykseen. Tämä lapsen huone ei ole kovin iso, mutta sängyn saa onneksi huoneessa olevaan syvennykseen, jolloin lattialle jää myös ihan riittävästi leikkitilaa ja myöhemmin tänne saa mahtumaan vielä pienen pöydän tuoleineen, jonka ääressä voi piirrellä ja touhuilla muuta. Makuuhuoneet ovat tässä talossa verrattain pienet, mutta yhteisiä oleskelutiloja löytyy sen sijaan runsaasti – juuri niin kuin meidän toive oli! ❤️

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Emilia 17 maaliskuun, 2021 at 1:57 pm

  Ihanan kodikkaan näköistä ❤️! Saanko udella että mikähän mahtaa olla seinien sävy?

  • Reply Janni 17 maaliskuun, 2021 at 9:12 pm

   Kiitos ❤️ Sävy on Tikkurilan hiekkakivi!

 • Reply Nimetön 17 maaliskuun, 2021 at 5:18 pm

  Hei! Onpa kivan näköistä. Satutko muistamaan, mistä nuo kätevät seinähyllyt kirjoille on hankittu?

  • Reply Janni 17 maaliskuun, 2021 at 9:12 pm

   Kiitos ❤️ Ikeasta!

 • Reply Ellinoora 17 maaliskuun, 2021 at 9:10 pm

  Moikka, mistä mahtaa olla nuo seinähyllyt, joissa on rima edessä? 😊

  • Reply Janni 17 maaliskuun, 2021 at 9:13 pm

   Ikeasta 😊

  Leave a Reply