MUUMI BABY -VAIPAT KUUKAUSITILAUKSELLA

23 elokuun, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Muumi Baby

Olipa hauska käydä äsken lukemassa postaukseni toissa keväältä 2020, kun teimme Muumi Baby:n kanssa yhteistyötä ensimmäisen kerran. Silloin olin vielä täysin ummikkona tutustumassa lastentarvikemaailmaan ja olimme valikoineet käyttöömme Muumi Baby -vaipat, jotka olin hyvän taustatyön myötä todennut vaikuttavan parhaalta vaihtoehdolta. Monissa valinnoissa olen oman käytännönkokemukseni myötä muuttanut mieltäni, mutta Muumi Baby -vaipat ovat meillä kulkeneet mukana tänne taaperoikään asti. Matkan varrella on tullut kokeiltua toki muitakin vaihtoehtoja, mutta olemme aina pian päätyneet takaisin kotimaisiin Muumi Baby -vaippoihin.

100 % hiilineutraaleiden Muumi Baby -vaippojen puolesta puhuvat monet seikat ja lisäksi ne ovat tuntuneet myös malliltaan sopivan meidän lapselle parhaiten. Muumi Baby -vaipat valmistetaan Suomen ainoassa vaippatehtaassa ympäristövastuullisesti sekä puhtaista raaka-aineista. Muumi Baby -vaippavalikoimasta löytyy niin teippi- kuin housuvaippojakin sekä lisäksi erilaisia Helmi Baby -hoitotuotteita, kuten Biohajoavia puhdistuspyyhkeitä. Vaippoja löytyy kaikissa kokoluokissa ja niissä on valtavan hyvä imukyky. Olen kuullut monen vanhemman toteavan, että vain Muumi Baby -vaipat onnistuvat pitämään lapsen sekä sängyn kuivana yöunien läpi!

100 % hiilineutraalit Muumi Baby -vaipat

Monien eri tekojen ja valintojen Muumi Baby -vaippojen hiilijalanjälki on nolla. Näin ollen Muumi Baby -vaippojen valmistuksessa sekä suunnittelussa on otettu upeasti huomioon koko tuotteen elinkaari myös ympäristön näkökulmasta. Tähän upeaan lopputulokseen vaikuttavat monet teot sekä valinnat, mutta kotimaisuus näyttelee tässäkin isoa roolia. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan sekä varastoidaan Suomessa, jolloin myös kuljetusmatkat pysyvät maltillisina. Myös käytetyillä raaka-aineilla on hiilijalanjäljen kannalta suuri merkitys ja Muumi Baby -vaippojen pääraaka-aineena toimiikin FSC-sertifioitu klooriton selluloosa. Tuotannossa käytetään niin sertifioidulla uusiutuvalla vesivoimalla tuotettua sähkö kuin myös aurinkovoimaa. Muumi Baby -nettisivuilta löytyy kattavat ja selkeät infot tähän liittyen vastuullisuus teot -välilehdeltä!

Kuukausitilaus

Vaippojen kuukausitilaus suoraan kotiovelle toimitettuna on erityisesti kaltaiselleni hajamieliselle vanhemmalle pelastus. Kuukausitilauksen mahdollisuus keventää myös varmasti ihanasti sellaisten perheiden kauppakuormaa, joista löytyy useampi vaippaikäinen. Kuukausitilaus helpottaa arkea ja onpahan yksi asia vähemmän muistettavana, kun vaippatäydennys saapuu kotiin automaattisesti. Meillä on ainakin useamman kerran lähdetty paniikissa hakemaan kaupasta lisää vaippoja, kun varastot ovatkin yllättäen olleet tyhjillään.

Näin kuukausitilaus toimii:

1. Valitse haluamiesi vaippapakettien mallit ja koot sekä muut tuotteet, kuten puhdistuspyyhkeet ym..

2. Valitse, kuinka usein haluat toimituksen – 3, 4 tai 5 viikon välein (myös kertatilaus mahdollinen).

3. Täytä tietosi ja tilaa. Yli 50 euron arvoiset tilaukset toimitetaan veloituksetta!

4. Voit milloin tahansa keskeyttää kuukausitilauksen.

Lue lisää Muumi Baby -vaippojen kuukausitilauksesta ja tee tilaus!

Kerroinkin jo edellisen Muumi Baby -yhteistyön kohdalla olevani varsinainen muumifani ja nyt näyttäisi lupaavasti siltä, että myös meidän pieni taapero tykkäisi kovasti muumeista. Hän ei osaa vielä kovin montaa sanaa, mutta yksi opituista on tietenkin ”muumi”. Tällä hetkellä siis myös tuo Muumi Baby -vaippojen ihana kuviointi tuo paljon lisäarvoa ja aina taaperon kanssa jännitetään, että onko vaipassa Nipsu vai Niiskuneiti ja Muumipeikko! 🧡

Muumi Baby:n nettisivuilta voi käydä helposti tilaamassa ilmaisen näytekappaleen, mikäli haluatte rauhassa kokeilla ja tutustua Muumi Baby -brändiin. Valitse vain lapsellesi oikea koko ja klikkaa ilmainen näyte ostoskoriin täällä!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply