UUDET LIUKUOVET JA LISÄÄ SÄILYTYSTILAA

24 huhtikuun, 2022

Kaupallisessa yhteistyössä: Mirror Line

Meidän makuuhuone sai pari viikkoa sitten jo pidempään kaivatun uuden ilmeen sekä rutkasti lisää säilytystilaa. Moni varmaan muistaakin, kun uusimme edellisen kotimme makuuhuoneen säilytysjärjestelmät ja viimeistelimme ne kotimaisen Mirror Linen peiliovilla. Teiltä on tässä parin vuoden ajan tullut tasaisin väliajoin kysymyksiä tuosta projektista ja ruudukkopeiliovet mustilla kehyksillä taisivat olla monien muidenkin mieleen. Itse olimme silloin Mirror Linen liukuoviin sekä palveluun niin tyytyväisiä, että tilasimme silloin heti vastaavat liukuovet myös edellisen kotimme eteiseen sekä myöhemmin tämän uuden kodin yhteen pieneen makuuhuoneeseen. Ei siis tarvinnut miettiä tämän nykyisen makuuhuoneemme kohdalla kahta kertaa, että kenen puoleen kääntyisimme ja olipa huippua päästä ensimmäistä kertaa tekemään yhteistyötä Mirror Linen kanssa!

Uusimme muuton yhteydessä nykyisen makuuhuoneemme säilytysjärjestelmän rungot sekä muut sisukset, mutta säilytimme tuolloin vielä vanhat liukuovet. Siitä asti itselläni on siintänyt mielessä, että olisipa ihanaa tilata tännekin vastaavanlainen liukuovikokonaisuus, johon olin edellisessä kodissamme niin tyytyväinen. Ja hei, nyt meillä on sellainen ja tämä oli loistava päätös – koko makuuhuoneen ilme muuttui kertaheitolla freesimmäksi. Olemassa olevan säilytysjärjestelmän liukuovien päivityksen lisäksi makuuhuoneemme tyhjillään ollut nurkkaus sai myös kokonaan uuden 150cm leveän kaapin ja siihen tietysti myös liukuovet Mirror Linelta.

Yllä oleva ennen ja jälkeen -kuvapari havainnollistaa hyvin, miten iso visuaalinen muutos saatiin aikaan pelkällä ovien vaihdolla. Lisäksi melko kapea tila tuntuu nyt peilipinnan ansiosta todella paljon tilavammalta ja vastakkaisella seinällä olevasta ikkunasta tulviva valo heijastuu peileistä upeasti. Liukuovet ovat muutenkin tähän kapeaan tilaan ihan ehdoton ja oikeastaan jopa ainoa vaihtoehto!

Mirror Linelta saa todella kattavasti sekä monipuolisesti liukuovet ihan kaikkiin tiloin ja tyyleihin. Tuotteet valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin tarkkuudella ja homma on tehty asiakkaalle todella helpoksi. Materiaaleja löytyy valtava määrä ja tuotteet on selkeästi esillä Mirror Linen omilla kotisivuilla. Ammattitaitoinen henkilökunta osaa kysyä juuri oikeat kysymykset, jolloin mittaus onnistuu maallikoltakin ja liukuovet saadaan sopimaan täydellisesti asiakkaan tarpeeseen. Mirror Linen kautta on myös mahdollista saada niin mittaus- kuin asennuspalveluakin, mutta me olemme Mirror Linelta saatujen loistavien ohjeiden ansiosta selvinneet aina ominemme. Kaikki Mirror Linen tuotteet valmistetaan 25 vuoden kokemuksella Pohjanmaalla ja toiminnan taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita.

Mirror Linen omilla kotisivuilla pääset tutustumaan tarkasti koko tuotevalikoimaan sekä jättämään tarjouspyynnön!

Nykyinen makuuhuoneemme on tosiaan malliltaan pitkä sekä kapea, jolloin meillä jäi heti oviaukon viereen melko iso täysin turha nurkkaus (kts. alla oleva kuva). Olin kokeillut siihen tässä reilun vuoden aikana niin nojatuolia kuin työpöytääkin, mutta lopulta kumpikin näistä päätyi vain keräämään päälleen vaatekasoja sekä muuta rojua. Päätimme siis ottaa tuon tyhjän tilan hyötykäyttöön uuden vaatekaapin muodossa, sillä säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. Lisäksi omat vaatteeni olivat olleet tähän asti yhdessä pienemmässä makuuhuoneessa säilössä ja siitä olisi tarkoitus tulevien kuukausien aikana muotoutua vauvalle huone. Ne piti siis saada sieltä pois muutenkin ja nyt meillä onkin koko perheen vaatesäilytys samassa paikassa!

Tähänkin me tilasimme  liukuovet lattiasta kattoon Mirror Linelta valmiin kaappirungon eteen. Lisäksi tähän piti tilata toiselle puolelle myös tuo päätylevy, kun kaapisto ei ole upotettu seinään, kuten toisessa toteutuksessamme. Päätylevyn sai myös Mirror Linen valikoimasta ja valinnan varaa löytyi rutkasti. Itse päädyin tammensävyiseen (vaalea tammi) päätylevyyn, joka on hieman lattiamme sävyä vaaleampi ja sopii mielestäni tähän ihan loistavasti!

Päädyimme valitsemaan myös tämän kahden oven kokonaisuuden samalla liukuovimallilla kuin tuossa isommassakin kaapistossa. Meille valikoitui siis Classic Mini alumiinikehys mattamustana sekä kirkas peili. Musta ruudukko jakaa peililiukuoven kolmeen yhtä suureen osaan ja tykkään valtavasti tästä lookista. Liukuovien ja kiskojen mekanismeihin lisättiin myös hidastukset, jolloin ovet eivät pääse kolisemaan päätyihin, vaan ne sulkeutuvat pehmeästi. Kaikki tuotteet tuntuivat niin asennusvaiheessa kuin käytössäkin todella laadukkailta sekä kestäviltä!

Mirror Linen peililiukuovet.

Mikäli siellä jollain on tarpeita uusille säilytysjärjestelmille, liukuovien päivitykselle tai esimerkiksi tilanjako-oville omaan kotiin, niin suosittelen äärimmäisen lämpimästi tsekkaamaan Mirror Linen valikoiman sekä jättämään tarjouspyynnön. Vaihtoehtoja löytyy hyvin laajasti ja uskon, että apua löytyy olipa tarpeesi sitten millainen tahansa. Kaikki tehdään tosiaan mittatilaustyönä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, joten ratkaisu löytyy varmasti. Hinta-laatusuhde on näissä myös todella kohdallaan!

Tutustu tarkemmin Mirror Linen liukuoviratkaisuihin!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nina 8 toukokuun, 2022 at 9:05 pm

  Ei nyt liity tähän mitenkään mutta mistähän tuo kaunis pyöreä laatta kaulakorusi mahtaa olla mikä näkyy useissa kuvissa? Olen etsinyt juurikin samanlaista. Ihanaa odotusaikaa sinne! Kiva olisi kuulla raskauskuulumisia kun tässä itsekin olen suht samoilla viikoilla menossa 🙂

  • Reply Janni 20 toukokuun, 2022 at 7:50 pm

   Se on ihan kultasepällä teetetty! 🙂

  • Reply Janni 20 toukokuun, 2022 at 7:51 pm

   Ja ihanaa kuulla, että raskauskuulumiset kiinnostaa! 😊 Paljon onnea myös sinne odotukseen!

 • Reply Sanni 29 toukokuun, 2022 at 5:04 pm

  Hei, en tiedä luetko näitä kommentteja mutta mikä on tuo seinissä olevan maalin sävy?😄 Etsinnässä olisi juurikin tuon sävyinen näyttää niin kivalta!

 • Leave a Reply