HIILINEUTRAALIT MUUMI BABY -VAIPAT

11 joulukuun, 2022

mainos: Muumi Baby

Muistan hyvin, miten esikoisen odotus- sekä vauva-aikana lastentarvikevalikoima tuntui valtavalta viidakolta, jonne hyppääminen jännitti jo pelkän ajatuksenkin tasolla. Valintoja oli tehtävänä ihan valtava määrä ja sitä ennen piti tietenkin perehtyä vaihtoehtoihin. Hutihankinnoilta emme välttyneet ja monien asioiden kohdalla sen itselle oikean vaihtoehdon löysikin vasta kokemuksen kautta. Nyt toisen lapsen kanssa on ollut tältä osin helppoa. Esikoisen vauva-ajalta on paljon tarvikkeita säästettynä ja monien tarpeiden kohdalla voi vain palata niiden hyväksi todettujen vaihtoehtojen pariin.

Kotimaiset Muumi Baby -vaipat totesimme parhaiksi jo esikoisen vauva-aikana monestakin syystä ja niitä meillä onkin käytetty jo yli kahden vuoden ajan. Oli luonnollisesti täysin selvää, että Muumi Baby -vaipoilla jatkaisimme myös toisen lapsen kanssa ja tällä kertaa ei tarvinnut edes harkita muita vaihtoehtoja – huh!

Miksi Muumi Baby?

Kotimaiset ja laadukkaat Muumi Baby -vaipat ovat täysin hiilineutraaleja. Tämä on tietenkin vaatinut laajaa perehtymistä ja monia tekoja kohti vastuullisempia valintoja koko tuotteen elinkaari huomioon ottaen. Tuotannossa esimerkiksi käytetään ainoastaan vesivoimalla tuotettua sähköä sekä aurinkovoimaa. Tuotteiden valmistuksesta ei myöskään päädy jätettä kaatopaikoille, vaan kaikki tuotantojäte voidaan kierrättää tai polttaa energiaksi. Kotimainen valmistus takaa myös lyhyet kuljetusmatkat kauppojen hyllyille. Lisätietoa Muumi Baby -vaippojen vastuullisuudesta ja perinpohjaisen hiilijalanjälkiraportin löydätte täältä!

Vaipat valmistetaan Suomen ainoassa vaippatehtaassa Tammisaaressa ympäristövastuullisesti vain puhtaista raaka-aineista ja siksi ne ovat turvallinen valinta pienen lapsen herkälle iholle. Muumi Baby -vaipoilla on Avainlippu-tunnus, Joutsenmerkki, Allergia-, iho- ja astmaliiton allergiatunnus ja FSC-metsäsertifikaatti.

Muumi Baby -vaipat ovat meidän lasten käytössä olleet myös markkinoiden luotettavimpia vetoisuutensa sekä loistavan imukykynsä ansiosta. Nämä ovat tietenkin ympäristöasioiden lisäksi ihan tärkeimpiä kriteerejä!

Muumi Baby -vaippoja löytyy laaja valikoima niin teippi- kuin housuvaippojenkin osalta. Ihan pienestä vastasyntyneestä aina 26 kiloiselle lapselle asti. Vaippojen imukyky levittää kosteuden tasaisesti vaippaan ja näin lapsen ihoa koskettava pinta pysyy mahdollisimman kuivana. Joustot takaavat hyvän istuvuuden ja estävät ohivuotoja. Muumi Babyn valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaippa ihan jokaisen lapsen tarpeisiin!

Tuntuu ihan eiliseltä, kun kävimme ostamassa syksyllä meidän vauvalle new born -kokoisia vaippoja hänen syntymäänsä odottelemaan. Käsittämätöntä, että nyt eletään jo joulukuuta ja vauvakin on pian jo kolmen kuukauden ikäinen. Vaipoissakin on edetty jo new bornista kokoon 3, kuten kuvissa näkyykin. Olenko ainoa, joka varsinkin tässä ensimmäisinä kuukausina jotenkin herkistyy aina, kun siirrytään vaippakoossa seuraavaan? 🧡

Muumi Babyn verkkosivuilta saa tilattua ilmaisen näytepakkauksen, joka sisältää 2 kpl koon 1 newborn-vaippoja sekä 2 kpl koon 2 newborn-vaippoja. Eli jos teidän perheeseen on pienokainen syntymässä niin käykää ihmeessä tilaamassa näytepakkaus kotiinne täältä!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply