UUSI KAMERATULOKAS

6 helmikuun, 2015

Olen jo jonkin aikaa pähkäillyt kamerakalustoni päivitystä, kuten olen täällä blogissakin useamman kerran jo todennut. Mulla onkin ollut nyt viimeisinä kuukausina yhtä sun toista kameraa testikäytössä ja on ollut älyttömän mielenkiintoista sekä innostavaa päästä kokeilemaan erilaisia kuvauskamoja. Aikaisemmat lainakamerat ovat olleet Canonilta, mutta tällä viikolla kehiin astui uusi tulokas toisesta leiristä eli Nikonilta. Testiin saapui täysikennoinen Nikon D610 ja sen valikkoihin tutustuessa onkin mennyt tässä pari päivää ja pikku hiljaa alkaa olla perusjutut hanskassa. Muutaman kerran kerkesin jo turhautua, kun oikeat säädöt ja valikot tuntuivat olevan uudessa kamerassa todella kiven alla. Nyt sormet sen sijaan osuvat oikeille nappuloille jo vähän ripeämmin ja odotan innolla pääseväni ensimmäisen kerran tositoimiin uuden kameran kanssa. Ensi viikolla saan tuohon D610 nokalle vielä Nikkorin 50mm F1.8 -objektiivin, joten testikuvia on nyt räiskitty menemään kameran mukana tulleella 24-85mm kittilinssillä.

Ollaan vietetty tänään Jetin kanssa päivää kotona, mutta kohta mä lähden pressipäivien kautta iltavuoroon Kamppiin. Tässä muutamia tänään räpsittyjä testikuvia täältä meiltä kotoa. Päivät ovat onneksi koko ajan kirkastumaan päin, mutta vieläkään ei kyllä oikein riitä valo kivoille kotikuville. Myöskään tota kittilinssiä ei ole siunattu parhaalla mahdollisella valovoimalla, joten se toi myös oman haasteensa, vaikka muuten ihan näppärältä yleisobjektiivilta vaikuttaakin!

DSC_0093DSC_0119DSC_0129DSC_0138DSC_0171DSC_0150DSC_0159DSC_0165 DSC_0175DSC_0196 Ihanaa viikonloppua kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Bluejumpsuit 6 helmikuun, 2015 at 2:59 pm

  Niin kaunis koti teillä! Sulla on tosiaan hyvä silmä sisustuksen suhteen 🙂

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2015 at 11:23 pm

   Kiitos kovasti! 🙂

 • Reply Emmi 6 helmikuun, 2015 at 5:27 pm

  Itse olen nikonin leiriläisiä ollut jo muutaman vuoden, enkä vaihtaisi mihinkään. Kittiputken suhteen olet oikeassa vähintään valovoimaisuuden kanssa, mutta tuo 50 mm on kyllä ainakin ollut ihan huippu!

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2015 at 11:23 pm

   Saapa nähdä, miten meikäläisen käy! 😉

 • Reply Iina 7 helmikuun, 2015 at 1:09 pm

  Perus linssiksi näyttäis aika mukiin menevältä, näiden kuvien perusteella! 🙂 Ja se 50mm 1.8 ON IHANA! Mä oon sillä kuvannut viim 3-4 vuotta ja hyvin pelittää edelleen.
  Kaipaisin vaan ihan hurjasti kaikkia uusia varusteita, mut mut… ehkä jonain päivänä säästökuurin jälkeen!

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2015 at 11:24 pm

   Joo kyllä toi ihan passeli tuntuu olevan, mutta omia tarpeitani se ei kuitenkaan kovin hyvin vastaa 🙂 Ja kiva kuulla positiivisia kokemuksia tosta 50 millisestä! Ensi viikolla pääsen sitten kunnolla testailemaan 🙂

 • Reply Sini 7 helmikuun, 2015 at 6:12 pm

  Ihana koti! Mistähän tuo puinen hylly on ostettu? Ihastuin siihen ihan täysillä, näyttää tosi kivalta 🙂

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2015 at 11:25 pm

   Kodin1 🙂 kiiitoksia kovasti! 🙂

 • Reply Heta 7 helmikuun, 2015 at 9:19 pm

  Aaah, teillä on vaan niin ihana koti että! Mistä oot hankkinu ton karttapallon? Ihanan värinen!

  • Reply Janni 7 helmikuun, 2015 at 11:25 pm

   Se on vanhan duunipaikkani somiste, jonka lunastin itselleni 🙂 Ihan mun lempijuttuja meidän kotona! Kiitoksia kovasti! <3

 • Reply Emmi Ilona 21 helmikuun, 2015 at 1:58 pm

  Ihana sisustus teillä, just omaan makuun! 🙂 Teidän sohva on ihana, näyttää ihan Ikean Kivik -sohvalta, ellen ole ihan väärässä? Jos saan kysyä, onko teillä kahden vai kolmen istuttava sohva? Se on aivan ihanan värinen 🙂 ja mistä tuo lamppu on ostettu?

 • Leave a Reply