KESÄ KESKELLÄ TALVEA

4 maaliskuun, 2015

reko

Ensi viikolla meikäläinen aikoo napata pienen varaslähdön kesään, sillä ensi viikon torstaina koittaa Indiedaysin ja Rekorderligin järjestämät ”kesäbileet” Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Bileiden teemana on siis ympäristöön sopivasti ”Summer in the midst of winter” ja paikan päällä vallitsee lähes trooppiset lämpöasteet. Innostuin kovasti jo ensimmäisen kerran kuullessani näistä tulevista bileistä ja onhan kasvitieteellinen puutarha juhlapaikkana varmasti melko ainutlaatuinen. Pukeutumisen suhteen tuo aiheuttaakin näin talvella pientä haastetta, sillä tuonne pitäisi tietenkin kehitellä jotain oikeasti kesäistä vaatetta päälleen. Kesähepeneet ovat jo hyvän aikaa sitten hautautuneet vaatekomeron perälle paksujen neuleiden alle ja niiden esille kaivaminen tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatukselta. Tuo pukeutumiskysyms onkin bileiden osalta itseltäni vielä melkoisen auki, mutta tulen varmasti valitsemaan ylleni jotain kevyttä ja kesäistä!

reko3

On varmasti ihanan piristävää saada vetää päälleen pitkästä aikaa kesäistä vaatetta ja odotankin ensi viikon torstaita jo innolla. Itselläni on ollut erityisesti ikävä ihania ilmavia kimonoja, pitsitoppeja, shortseja sekä kevyitä kesäkenkiä. Oma asuvalintani tulee todennäköisesti olemaan melko vaaleansävyinen ja sisältämään läpikuultavia kevyitä vaatekappaleita. Kukkakuosi olisi kyllä myös kova sana kasvitieteellisen puutarhan miljöössä, mutta katsotaan nyt, että mihin sitten loppujen lopuksi päädyn. Asuvalinnan pohdiskelu saattaa edetä vielä mihin suuntaan tahansa ja lopullinen valinta on tällä hetkellä vielä täysin auki!

janni1

Haluaisin kuitenkin ehdottomasti välttää ikävät asukriisit torstaita ajatellen, joten heittäkääpä tekin ihmeessä vinkkiä, jos tulee jotain huippuja ideoita mieleen tuon asuvalinnan suhteen? 🙂

Mitä kesävaatteita te kaipaatte tällä hetkellä kaikista eniten?

– Janni

9 Comments

 • Reply Iida-Maria 4 maaliskuun, 2015 at 6:33 pm

  En kaipaa niinkään mitään yksittäistä vaatetta vaan kaipaan ehkä enemmän sitä, ettei kokoajan tarvi olla hirveästi vaatetta päällä 😀 Ois niin kiva kun vois taas pukeutua kevyemmin ja samalla myös värikkäämmin. Mulla kun ei hirveän värikkäitä talvivaatteita ole 😀

 • Reply Mari 4 maaliskuun, 2015 at 8:13 pm

  Voi eii miten tuleekaan ikävä kesää näitä kuvia katsellessa! Itsekään en mitään yksittäistä vaatetta ehkä kaipaa, kun oma tyyli on hieman muuttunut ja kehittynyt tässä vuoden aikana. Must have-kesäjuttuja on kyllä jo mielessä, esimerkiksi vaalea pitsinen ja melko ilmava mekko olisi hakusessa ja culottes-housut 🙂

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2015 at 10:38 pm

   Kuulostaapa kivalta 🙂 pitsimekot kyllä toimii aina joka kesä!! 🙂

 • Reply Riikka 4 maaliskuun, 2015 at 8:49 pm

  Ihanan värikkäitä ja kesäisiä kuvia! Mä kaipaan ohuita mekkoja ja toppeja, mutta ennen kaikkea sitä, ettei tarvitse montaa kerrosta vaatetta.. Kesä, tule jo!!

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2015 at 10:37 pm

   Ja ettei tarvitsisi sukkia!!! ;-D

 • Reply Milla K 4 maaliskuun, 2015 at 10:25 pm

  Ihana kuulla etten oo ainoa jolla on asukriisi!! 😀 Mun kohdalla hommaa vaikeutta vielä se että joudun matkustaan ne kamppeet päällä täältä Tampereelta Helsinkiin.. Harkitsin olevani hurja ja laittaa pitkät housut, mutta väljät ja ohuet sellaiset crop-topin kaa 😉

  • Reply Janni 4 maaliskuun, 2015 at 10:37 pm

   Jeee säkin oot tulossa!! Ja eikä!! Meillä on aika samantyyliset suunnitelmat 😉

 • Reply Sini 5 maaliskuun, 2015 at 2:50 pm

  Oon ihastellut jo kaupoissa kimonoita, mutta en oo vielä viittinyt ostaa kun sillä ei olisi heti käyttöä, mutta ostan vielä varmasti ensimmäisen kimononi täksi kesäksi!

  • Reply Janni 8 maaliskuun, 2015 at 12:09 am

   Eiköhän niitä löydy sitten keväämmälläkin 🙂 ne on kyllä ihan huippuja!

  Leave a Reply