BLOG AWARDS OUTFIT

26 huhtikuun, 2015

Kerrankin oltiin sen verran ajoissa valmiina, että kerettiin napata tyttöjen kanssa asukuvat ennen Indiedays Blog Awardseihin lähtöä. Normaalisti ollaan aina laittauduttu hurjalla kiireellä ja asukuvien räpsimisestä on voinut vain haaveilla. Melkoisen nopealla tahdilla kuvattiin eilenkin, mutta saatiin joka tapauksessa asut taltioitua!

Meillä oli ihan superhauska ilta ja vaikka Indiedays Blog Awardsit ovat aina olleet todella upeat, niin tänä keväänä ne onnistuivat vielä ylittämään kaikki edelliset kerrat. Tila oli järjestelty älyttömän hyvin ja muutenkin toteutus toimi minun ja monien muidenkin juhlijoiden mielestä ihan loistavasti. Tulen kirjoittelemaan itse tapahtumasta vielä omassa erillisessä postauksessaan kuvien kera, mutta hoidetaan nyt ensin nämä asukuvat pois alta!

DSC_1956 DSC_1851 DSC_1878 DSC_1963 Takki Gina Tricot // Jumpsuit Mango // Kengät H&M

Juhlapukeutuminen ei todellakaan ole mitään meikäläisen vahvaa alaa ja juhlien lähestyessä rupean lähes poikkeuksetta aina kriiseilemään asun kanssa. En vaan enää tänäpäivänä viihdy missään mekkosissa ja mun on jotenkin todella vaikea löytää itselleni mieluisia juhlavampia vaatteita. Kesäjuhliin puen mielelläni aina jonkin kevyen mekon, mutta muina vuodenaikoina tekee mieli pukea juhliin yleensä jotain muuta. Erilaiset jumpsuitit ovat olleet jo pitkään kovasti mieleeni niin pitkillä kuin lyhemmilläkin lahkeilla ja niissä onkin tullut monet juhlat juhlittua. Eilinen ei tehnyt poikkeusta ja päädyin varmaan valintaa mustan shortsihaalarin kanssa. Onhan se ehkä hieman mielikuvituksetonta pukeutua juhliin aina melko samalla tavalla, mutta noissa mä vaan tunnen aina oloni kotoisaksi. 

Mitä te tykkäätte?

Kuvat: Sara / Tickle Your Fancy

♥ Janni

6 Comments

 • Reply Emilia 26 huhtikuun, 2015 at 7:56 pm

  Nyt äkkiä jotain meikkitutoriaalia kehiin, olit ihan tyrmäävän kaunis mitä instagramista kurkkasin!

 • Reply Anne 26 huhtikuun, 2015 at 8:19 pm

  Upea look! Tärkeintähän on nimenomaan se, että on hyvä olla valitsemassaan asussa ja tuntee olonsa itsevarmaksi 🙂 Toiselle se on mekko, toiselle jumpsuit, ei sen väliä 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 • Reply Henna 26 huhtikuun, 2015 at 8:49 pm

  Niin kaunis! Voisisitko tehdä silmämeikistä tutoriaalia? : )

 • Reply Niina 26 huhtikuun, 2015 at 8:57 pm

  Vau, oot tosi upea! Tykkään asusta tosi paljon 🙂 Katoin että ekassa kuvassa sulla on tupakka kädessä, mutta ne olikin sormukset 😀

 • Reply Jenna 26 huhtikuun, 2015 at 9:09 pm

  Tosi kiva asu <3 Miks ei törmätty!? Me kyllä luovutettiin jo ysin aikoihin ja lähdettiin hotlalle nukkumaan.. Ei mahtunut mihinkään istumaan ja mun mielestä siellä oli liikaa porukkaa ja puhuessa piti huutaa toisille, mutta niinhän se aina yökerhoissa on.. 😉

 • Reply Terhi 27 huhtikuun, 2015 at 12:17 am

  Hyvä asu valinta tuoi! Olet upea : )

 • Leave a Reply