HUIKEAN HAUSKA ILTA

27 huhtikuun, 2015

Kuten jo aikaisemmassa asupostauksessa mainitsinkin, niin Indiedays Blog Awardsit olivat tälläkin kertaa todella onnistuneet. Roudattiin ennen iltaa Saran kanssa kamppeemme ja itsemme Hannalle, missä laittauduimme iltaa varten yhdessä. Meikkailtiin, laitettiin hiuksia ja pohdittiin yhdessä asujen loppusilauksia. Seitsemän aikoihin suunnattiin taksilla kohti Club Capitalia, joka toimitti juhlapaikan virkaa mielestäni ihan loistavasti. Aikaisemmin Tivolina tunnettu yökerho oli kokenut pienen kasvojenkohotuksen ja mennyt ehdottomasti parempaan suuntaan. Tila toimi juhlapaikkana oikein hyvin ja vaikka saavuimme itse melko aikaisin paikalle, niin mesta kuhisi jo silloin ihmisiä. Paikalla oli iso liuta suomalaisia bloggaajia, somevaikuttajia sekä yhteistyökumppaneita ja kutsuvieraita. Tunnelma oli paikan päällä todella hyvä ja kamerat räpsyivät joka puolella. Ohjelma oli kivasti toteutettu, tarjoilut hyvät ja tupa täynnä mukavia ihmisiä! Sunnuntaiaamun fiilikset eivät sitten olleetkaan kehumisen arvoiset, mutta sitä se vanhuus teettää 😀 juhlimisesta saa kärsiä seuraavana päivänä, mutta tällä kertaa se oli kyllä sen arvoista – ilta oli nimittäin ihan 10/10!

Upeat seuralaiseni ♥

DSC_2142 DSC_2160 DSC_2186Tässä seurattiin Brand new face -mallihaun palkintojen jakoa. Annikan punainen jumpsuit oli upea!DSC_2237 DSC_2178 DSC_2213 DSC_2210DSC_2264 DSC_2283Moni muukin tuntui olevan lauantaiseen blogigaalaan todella tyytyväinen, mutta ehdin tietenkin juttelemaan vain pienen murto-osan kanssa!

Toivottavasti muillakin oli mukava ilta ja nyt tsemppiä kaikille uuteen viikkon – pientä väsymystä ainakin itselläni ennustettavissa vielä näin maanantaina!

Isot kiitokset koko Indiedaysin tiimille mahtavista kemuista!!

♥ Janni

No Comments

Leave a Reply