TUTORIAL VIDEO – MY NUDE LOOK

14 kesäkuun, 2015

Yhteistyössä Indiedays ja Maybelline.

Maybellinen Nude -kampanjan viimeisiä viedään ja tänään lähtee jakoon vielä viimeinen osa neljän postauksen sarjasta. Vuorossa on nimittäin tutoriaalivideo, siihen täällä aikaisemmassa postauksessa nähtyy Summer Bronze Nude -meikkilookiin. Videon löydätte hieman alempaa, mutta laitetaanpa vielä uudelleen jakoon myös kampanjan teaser -video, jonka toteutustavasta tykkäsin itse todella paljon

Ja sitten se tutoriaaliavideo, jossa sain kyllä hieman ammattilaisapua aina klippien väleissä 😀 Eli en ole yhtäkkiä saanut mitään super skillejä tuollaisen meikkilookin toteuttamiseen haha

Kuten jo edellisessä postauksessa tulikin mainittua, niin tuo paletti todella on äärimmäisen monikäyttöinen. Täältä voitte käydä tsekkaamassa 12 hyvin erilaista sen avulla toteutettua meikkilookia ja tutoriaalivideot niistä jokaiseen löydätte klikkaamalla ”luo look” -painiketta. Mä katsoin jokunen aika sitten läpi nuo kaikki tutoriaalit ja sieltä sai todella paljon vinkkejä kyseisen tuotteen käyttöön eikä muuta tosiaan ole tullut nyt hetkeen käytettyäkään, kun tuosta tuntuu löytyvän kaikki tarpeellinen. Yksi ehdottomista omista suosikeistani oli kaimani Janni Delerin superfresh Rosy Nude -look, jota mun täytyy ihan ehdottomasti testata mahdollisimman pian. Nudes -paletin luomiväreissä on yllättävän hyvät pigmentit ja värit pysyvät hyvin paikoillaan koko päivän. Nudes -paletilla on kaupoissa hintaa alle 17 euroa, joka ei noin monikäyttöisestä tuotteesta ole todellakaan suolainen hinta!

Kenen bloggaajan lookki oli teidän lempparinne? Vai haluaisitteko kenties kokokeilla jotain ihan omaa variaatiotanne? Intagramissa parhaillaan käynnissä skaba, jossa voi voittaa yli sadan euron arvosta Maybellinen ihania meikkituotteita. Osallistuminen on simppeliä, sillä ottaaksesi osaa kilpailuun sinun tulee vain lisätä Instagramiin kuva omasta Nude -lookistasi ja tägätä kuvaan #DareToGoNude ja #MaybellineSuomi sekä merkintä @MaybellineSuomi. Täältä voitte tsekata tarkemmat tiedot!

♥ Janni

4 Comments

 • Reply Apua 14 kesäkuun, 2015 at 11:07 am

  Kääk, oliko nuo kreikkalaiset aakkoset valittu tarkoituksella fontiksi postaukseen? Jotain saa selvää kyllä kun tutkailee kirjaimia tarkkaan… 😀 Video on tosi jees!

  • Reply Janni 14 kesäkuun, 2015 at 12:49 pm

   What! Mulla näkyy ihan normaalisti? Millä laitteella luet?

   • Reply Apua 14 kesäkuun, 2015 at 12:53 pm

    Ihan läppäriltä lueskelen, mut ehkä vika on täällä päässä 😀 No worries!

    • Reply Janni 14 kesäkuun, 2015 at 1:28 pm

     Taisi olla ongelma Chromella! Kiitti ku ilmoitit 🙂

  Leave a Reply