PALM TREES

30 kesäkuun, 2015

Ai että mä rakastan palmupuita. Etelään mentäessä hihkun onnesta jo heti lentokoneessa ensimmäisen palmun bongatessani – niistä vaan tulee niin superkesäfiilis! Tänään yöllä tullaan kotiin täältä palmupuiden katveesta, mutta alle viikon päästä pääsen niiden alle jo uudelleen, kun lähden Kreikkaan äidin ja siskon kera. Varmasti erilainen, mutta hauska ja täysin älyvapaa lomamatka tiedossa ottaen huomioon kokoonpanomme 😀 Reissua pukkaa nyt ihan peräkkäin, mutta mullehan se kelpaa paremmin kuin hyvin!

DSC_4221 DSC_3547 DSC_4218 DSC_3544 DSC_4024Palm trees – see you soon again!

♥ Janni

1 Comment

  • Reply Lissu 1 heinäkuun, 2015 at 5:33 am

    Moikka!

    En varmaan olekkaan kommentoinut kovinkaan usein blogiisi, mutta nyt on pakko! Sussa ja sun blogin sisällössä on tapahtunut tässä viimeisen vuoden ainana ihan mieletön muutos! Aivan upeita asuja kerta toisensa jälkeen ja saan niistä ihan mielettömästi inspistä omaan pukeutumiseen! Kiitos paljon sulle ja jatka samaan malliin 🙂

  • Leave a Reply