INDIEDAYS BLOG AWARDS

24 huhtikuun, 2016

DSC_9433

Olipa ihanaa viettää eilen oikea blogijuttujen täyteinen päivä ensin Blogger Inspiration dayssa ja myöhemmin Indiedaysin Blog Awards -gaalassa.  Mulla on ollut viime aikoina paljon muitakin kiireitä, että vuoksi blogihommat ovat jääneet vähän taustalle. Sen takia oli kivaa eilen keskittyä pelkästään kuvaamiseen, ihmisten kanssa jutteluun, bloggaajaystävien kanssa hengailemiseen sekä tietenkin juhlimiseen. Molemmat tapahtumat järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suvilahden Kattilahallissa ja paikka toimi ainakin omasta mielestäni todella hyvin. Iso plussa vielä kuvauksellisesta ympäristöstä, joka houkutteli bloggaajia ennen tapahuman alkua kuvailemaan Kattilahallin edustalla.

Meidän piti ottaa eilen ihan iisisti ja lähteä tapahtuman jälkeen Kattilahallilta kotia kohti, mutta kuinkas sitten kävikään. Löydettiin itsemme vielä myöhäiseltä dinneriltä ja myöhemmin yökerhon tanssilattialta. Meillä oli niin huikea jengi koossa, että eihän sen kaltaisessa seurassa voinut hauskanpidosta kieltäytyä. Tänään olo ei ehkä ollut mikään kaikista freeshein, mutta ei kyllä kaduta tippaakaan!

Ihana Marianna

DSC_9440

Annika & SaraDSC_9456

Milla & KaisaDSC_9501

Mun oli tarkoitus postata eilisen illan asukuvia tänään, mutta menin tyylikkäästi unohtamaan muistikorttini saralle. Palataan niihin siis huomenna!

Kiitos vielä tytöille superhauskasta illasta!

Kuvat: Sara Vanninen

-Janni

3 Comments

  • Reply Reetta 24 huhtikuun, 2016 at 9:22 pm

    Oot ihan älyttömän kaunis tuossa kuvassa!! ♥ Ootan kyllä innolla asukuvia 🙂

  • Reply Milla K 24 huhtikuun, 2016 at 10:46 pm

    Ihana Janniii <3 Oli kyllä niin huikee ilta että. Täälläki meinaa vähä ramasta mutta oli se sen arvosta!! 😀

  • Reply Mustarttu 24 huhtikuun, 2016 at 11:39 pm

    OH MY 😀 törmäsin näihin sun kuviin ja kappas kun olen sattunut nätin näköisenä tuonne yhden kuvan taustalle :DD

  • Leave a Reply