PARIS

7 toukokuun, 2016

DSC_5867

Terveisiä helteisestä Pariisista! Saavuttiin tänne eilen puolenpäivän maissa ja koko päivä meni tietenkin kaupunkia tutkiskellessa ja ihmetellessä. Kävelimme jalkamme hapoille ja nautiskelimme auringosta sekä hellelukemiin asti nousseesta lämpötilasta. On tämä kyllä niin iso paikka, että tällaisella parin päivän pikareissulla on hyvin vaikeaa saada kunnollista käsitystä kaupungista, kuten etukäteen jo arvelinkin. Kohta lähdetään kuitenkin metsästämään aamupalamestaa ja sen jälkeen otetaan kaikki irti tästä toisesta päivästämme kaupungissa. Tänne on kyllä ehdottomasti tultava vielä uudestaan – se on varmaa!DSC_5856 DSC_5954 DSC_5860 DSC_5869

Aurinkoista lauantaita kaikille!

♥ Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Milla Tawast 7 toukokuun, 2016 at 3:07 pm

    Ihania kuvia. 🙂 Itsekin menossa pian parin päivän pikareissulle Pariisiin, toivottavasti siinä kerkeää nähdä mahdollisimman paljon!

  • Leave a Reply