SUMMER NAILS

15 kesäkuun, 2016

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’sally hansen’ title=’SUMMER NAILS’]

Mä sain tuossa jokin aika sitten ison väriskaalan erilaisia kynsilakkoja Indiedaysin ja Sally Hansenin kampanjan tiimoilta. Niitä on tullut tässä nyt viime viikkojen aikana testailtua tosi ahkerasti ja keskiössä on erityisesti ollut tuo merkin uudistunut Miracle gel -päällyslakka, joka antaa lakkauksille mahtavan kiillon ja superkovan pinnan. Erityisesti mulle tällainen tuote on aivan omiaan, sillä meikäläisen duunissa kynsilakat joutuvat usein melkoiselle koetukselle ja täytyy kyllä sanoa, että olin aika hämmästynyt siitä, että miten hyvin lakat pysyivät tuon päällyslakan voimalla paikoillaan!

Tosiaan muutamia erilaisia lakkauksia on tullut tässä lähi viikkojen aikana kokeiltua ja olettekin ehkä bongailleet niitä jo Instagramin puolella. Tässä vielä pieni kooste ja muutama vinkki – lisää inspistä voitte käydää tsekkaamassa täältä!

DSC_0159 DSC_0023

Levitin pinkin(289 shock wave) kynsilakan alle ensin valkoisen(229 creme de la creme) pohjan, jolloin väri tuli paljon intensiivisemmin esille kuin suoraan kynnelle – toimii!DSC_0028

Sitten päälle vielä Miracle Gel -päällyslakka ja super täyteläinen, kiiltävä ja kestävä väri on taattu!

DSC_0071 DSC_0052 DSC_0084

Myös tässä levitin ensin valkoisen lakan (229 Crème de la Crème) koko kynnen pinnalle ja sen jälkeen vapaalla kädellä korallin väristä (359 Pretty Piggy) lakkaa päälle. Vedin tuon rajan ihan vapaalla kädellä ensin poikittain kynnen pinnalle ja sen jälkeen lakkasin normaalisti pituussuunnassa puolet kynnestä. Päälle tietenkin sitten vielä Miracle Gel -päällyslakka ja valmista tuli!DSC_0079 DSC_0156

Tässä viimeisessä lakkauksessa käytin apuna tuollaisia teippejä, joiden avulla sain siististi eroteltua kynsien pinnan kahteen osaan. Ensin levitin värillisen lakan(719 Grey Matters) koko kynnelle ja annoin kuivua hyvin. Sen jälkee kiinnitin teipit ja lisäsin mustaa lakkaa(849 Blacky O) kynsien kärkiin. Tässä piti odotaa kuivumista ihan erityisen kärsivällisesti ja sen jälkeen vasta napata teipit pois.DSC_0093 DSC_0098 DSC_0150

Sally Hansenin lakkoja on Suomessa saatavilla 36 herkullisessa sävyssä, ja niiden kappalehinta on noin 12,49€. Paras valikoima löytyy SOKOS-ketjun liikkeistä.

Jos kiinnostuit Sally Hansenin herkullisen värikkäästä kynsilakkavalikoimasta, niin nyt olisi mahdollisuus voittaa koko 36 sävyä sisältävä paketti lisukkeineen (arvo lähes 500e). Kilpailuun osallistuaksenne teidän täytyy vain lisätä Instagramiin kuva hashtageilla #miraclegel ja #sallyhansenFI, niin olette mukana jättisuuren tuotepaketin arvonnassa. Lisätietoja tästä skabasta ja tuotteista löytyy täällä!

♥ Janni

2 Comments

  • Reply Joanna 15 kesäkuun, 2016 at 12:04 pm

    Siis nää on mun suosikkikynsilakat aikoihin! Oon ain aluottanut Essieen, mutta nää lakat pysyy kyllä niiiiin hyvin! Käytän tota päällyslakkaa kaikkien muidenkin lakkojen kanssa!

  • Reply Ann 15 kesäkuun, 2016 at 3:43 pm

    That pink trio is amazing! Actually they both are!

  • Leave a Reply