TUNNELMIA MÖKKIVIIKONLOPULTA

2 lokakuun, 2016

Pian taakse jäävä viikonloppu oli just niin ihana kuin odottaa saattoikin. Vietimme tosiaan jo perinteeksi muodostuneen syksyisen tyttöjen viikonlopun mökillä parhaista ystävistä muodostuvalla porukalla. Perjantai meni mökillä rentoillessa, mutta lauantaille järjestetty ylläri sisälsi vähän enemmän extremeä. Käytiin nimittäin laskemassa koskea tyttöjen kanssa ja vitsit se vasta olikin hauskaa hommaa. Melontareitin varrella pysähdyttiin suojaiselle laavulle taukoa pitämään ja pannukahvi pullan kera maistui parhaalta ikinä. Puitteet olivat koko viikonlopun enemmän kuin kohdillaan ja ainakin meikäläinen sai imettyä tästä viikonlopusta ja ystävien seurasta rutkasti voimaa huomenna alkavaan uuteen viikkoon. Olen sanonut tuhat kertaa aikaisemminkin, mutta tuskin sitä voi liikaa korostaa: olen niin äärimmäisen onnellinen jokaisesta noista tyypeistä! ♥

Tässä vielä tunnelmia viikonlopulta kuvien muodossa

dsc_3564 dsc_2990 dsc_2998 dsc_3485 dsc_3504 dsc_3572 dsc_3019 dsc_3000 dsc_3058 dsc_3590

Kuvat: minä ja Sara

♥  Janni

No Comments

Leave a Reply