PASTEL SUNSET

27 marraskuun, 2016

dsc_7774Watch The Channel (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

Oltiin eilen matkalla kotiin päin, kun bongasin talojen välistä ihan mielettömän kauniin auringonlaskun. Maanittelin Joonaksen mukaani sitä ikuistamaan ja hyvä niin. Pääsimme todistamaan aivan upeaa pastellisävyistä taivasta, joka palavine reunoineen heijastui uskomattoman kauniisti joen pinnasta. Rakastan auringonlaskuja ja tulen varmasti fiilistelemään niitä hamaan loppuuni asti. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun kauniin värisen taivaan bongatessani lähden etsimään kiireellä parasta spottia sen ihailuun. Jokainen auringonlasku on aina uniikki ja se niistä varmasti tekeekin niin kiehtovia. Auringonlaskun aika on myös ehdoton lempparini, mitä tulee valokuvaukseen – kaunis lämpimän sävyinen pehmeä valo luo kuviin ainutlaatuisen tunnelman!

dsc_7850dsc_7745dsc_7691dsc_7759

En malta odottaa, että pääsemme tammikuussa ikuistamaan auringonlaskuja maapallon toiselle puolelle. Biitsimaisemat ovat kiistattomasti parhaita spotteja auringonlaskujen fiilistelyyn, vaikka toisaalta värikkäitä auringonlaskuja osaa täällä pohjoisessa arvostaa jollain tapaa enemmän, kun ne ovat täällä niin paljon harvemmassa. 

– Janni

1 Comment

  • Reply P 28 marraskuun, 2016 at 12:48 pm

    Huh miten ihania kuvia! <3 Sun asu on myös tosi kiva 🙂

  • Leave a Reply