PIETARISSA

23 huhtikuun, 2017

Meidän Pietarin reissu on sujunut ihan superhyvin! Tällaisella viikonlopun mittaisella lomalla meininki on yleensä aika intensiivistä ja niin myös tälläkin kerralla – ollaan tallattu Pietarin katuja kymmeniä kilometrejä ja yritetty kokea mahdollisimman paljon. Täällä on ihan älyttömän kaunista ja ihanan houkuttelevan näköisiä kahviloita sekä ravintoloita tuntuu olevan lähes joka kadun kulmalla. Valinnanvaikeus meinaa iskeä koko ajan, kun aikaa on niin vähän ja tekemistä täällä riittäisi varmasti melkein loputtomiin. Ainoana miinupuolena voisin mainita sään, joka on ehkä jonkin verran rajoittanut meidän tekemisiä. Täällä on nimittäin satanut lähestulkoon koko ajan – välillä vettä ja välillä lunta tai räntää. Tälle viimeiselle päivälle oli luvattu aurinkoa, mutta räntää tuolla ulkona näyttäisi taas pyryttävän. Ei kuitenkaan anneta sen haitata, sillä meillä on vielä kokonainen päivä aikaa tutkia kaupunkia ennen kuin hyppäämme yöbussiin kohti Helsinkiä!

Tarkempaa matkaraporttia luvassa pian 🙂 Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 – Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply