ASIAA ITSERUSKETTAVISTA

4 kesäkuun, 2017

Erilaisia itseruskettavia tuotteita löytyy tänä päivänä markkinoilta ihan hillitön määrä ja laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle halukkaalle oikea tuote. Itse kokeilin ensimmäisen kerran ruskettavia tuotteita joskus lähemmäs viisitoista vuotta sitten, kun uteliaana tutkiskelin kylppärissä äidin kosmetiikkatuotteita. Sen jälkeen on tullut vuosien varrella kokeiltua kymmeniä eri tuotteita ja täytyy sanoa, että ovathan nuo tökötit kehittyneet huimasti matkan varrella. Ajattelin esitellä tässä omat suosikkini ja muutaman uuden mielenkiintoisen tulokkaan!

Doven ja Lumenen tuotteet ovat ehdottomasti suosikkejani asteittain päivittävien hyvin kevyiden itseruskettavien luokassa. Näistä tulee niin vähän väriä, että levitys on huoletonta ja näitä voi halutessaan käyttää melkein vaikka päivittäin, jos haluaa säilyttää pienen lämpimän sävyn iholla. Näistä itselleni mieluisampi on kuitenkin tuo Lumenen tuote paremman tuoksunsa ansiosta. Dovessa on edelleen mielestäni sama hieman ällöttävä tuoksu kuin joskus vuosia sitten!

Luonnonkosmetiikan rintamalla olen tänä keväänä kokeillut Eco By Sonyan tuotteita. Nämä ovat olleet itselleni täysin uusia tuttavuuksia, mutta olen yllättynyt todella positiivisesti. Testissäni kyseiseltä merkiltä on ollut muun muassa itseruskettava kasvovesi ja ihan tavallinen itseruskettava voide. Ensimmäisenä mainittuun suhtauduin alunperin todella skeptisesti, mutta se on yllättänyt minut ihan täysin. Itseruskettava kasvovesi levitetään illalla vanulapulla kasvoille sekä kaulalle ja väriä tulee jo yhdestä levityskerrasta aika kivasti. Tuote imeytyy sekunneissa ja on todella huomaamaton iholla – 5/5! Myös Eco By Sonyan itseruskettava voide on ollut todella positiivinen yllätys; imeytyy nopeasti ja antaa hyvän värin – ei siis pienintäkään valittamista siitäkään. Olen nähnyt näitä myytävän ainakin Ruohonjuuressa!

For All My Eternityn itseruskettava mousse on ollut oma suosikkini jo kohta parin vuoden ajan. Tuote on äärimmäisen riittoisa ja se on helppo levittää kintaalla tasaisesti iholle. Tuote imeytyy ihoon välittömästi ja päivettynyt sävy säilyy iholla ainakin reilun viikon verran hyvänä. Rusketuksen sävystä tulee tosi aito, eikä lainkaan oranssihtava.  Käytän tätä itse sekä vartalolle, että kasvoille. For All My Eternityn tuotteita saa tilattua Tanstoresta. Viime aikoina olen testannut myös Vita Liberatan itseruskettavaa moussea ja se on tuntunut ihan vastaavalta tähän verrattuna. Myös Vita Liberatan moussesta jää tosi aito, jopa hieman kylmä rusketuksen sävy!

Loppuun vielä kaksi uutta mielenkiintoista uutuutta. Vita Liberalta on tullut uusi Ten Minute Tan -itseruskettava sekä Body Blur -niminen värillinen voide. Ten Minute Tan on voidemainen itseruskettava, joka on tarkoitus nimensä mukaisesti levittää iholle kymmenen minuutin ajaksi ja pestä sitten suihkussa pois. Tummemman lopputuloksen aikaan saamiseksi tuotetta voi pitää iholla 15-20 minuuttia. Kokeilin tätä jo kerran, mutta en juurikaan huomannut, että iholle olisi jäänyt väriä. Tykkään kuitenkin ajatuksesta, että tuote pestään noin nopeasti pois iholta ja myös levitys oli värillisen voiteen ansiosta helppoa. Tälle täytyy antaa vielä uusi mahdollisuus! Body Blur antaa sen sijaan viimeistellyn lookin päivettyneille vartalolle ja kasvoille. Se tasoittaa ihon pieniä virheitä ja antaa korostaa ihon heleää päivettynyttä sävyä. Tätä voi käyttää kasvoilla meikkivoiteeseen sekoitettuna tai ihan sellaisenaan. Odotan innolla pääseväni tätä testaamaan, jos tässä jossain vaiheessa kesää saisi ihan oikean auringossa paahtuneen syvemmän rusketuksen. Sitä ja kelien lämpenemistä odotellessa siis!

3 Comments

 • Reply Johanna 5 kesäkuun, 2017 at 10:16 am

  Tuo Lumenen on tosi hyvä. Harmittaa kun tuote on poistunut Lumenen valikoimasta.

  • Reply HeidiKaroliinaA. 5 kesäkuun, 2017 at 10:30 pm

   Harmi, ettei tuota Lumenea saa enää – itseä se rupesi kiinnostamaan tämän postauksen perusteella :/

   • Reply Janni 6 kesäkuun, 2017 at 7:40 pm

    Voi hitto! Mä en edes tiennyt, että se on poistunut!!

  Leave a Reply