DRESS CODE BLACK

10 syyskuun, 2017

Eilen juhlimme ystäviemme häitä täällä Porvoossa. Juhlissa oli häille epätyypilliseen tapaan musta pukukoodi, joka meinasi loppujen lopuksi aiheuttaa itselleni hieman paniikkia. Alunperin nimittäin ajattelin, että tuo olisi helppo homma, koska löytyyhän minulta jo monta mustaa mekko omasta takaa. Lopulta sitten asua (vasta eilen aamulla..) sovitellessani aikaisemmin miettimäni mekot eivät lopulta tuntuneetkaan tarpeeksi juhlavilta. Loppujen lopuksi päädyin tuohon Ginasta peräisin olevaan pitkähihaisen olkapäät paljastavaan mekkoon, joka olisi ehkä vaatinut jonkin siron vyön tuohon vyötärölle. Toisaalta taas ajattelin, että vyö olisi voinut syödä asun juhlavuutta. Sateinen sää toi haasteensa myös hiuksille, jotka oli tavalla tai toisella laitettava kiinni!

Jouduimme eilen harmiksemme hyvästelemään hääparin ja muun juhlaväen jo melko aikaisin, sillä Joonaksella oli poikkeuksellisesti tänään sunnuntaina töitä heti aamusta. Saimme kuitenkin nauttia juhlahumusta sekä hyvästä tunnelmast onneksi useamman tunnin ja mulla on vahva veikkaus että meno on siitä vain parantunut, kun tanssit ja muut ovat kunnolla pääseet alkamaan. Harmi, että ei pystytty jäämään mukaan ♥ Iso kiitos vielä hääparille eilisestä!

Tässä eilen noin kahdessa minuutissa napatut kuvat juhla-asusta

Leppoisaa sunnuntaita!

– Janni

No Comments

Leave a Reply