RAIKASTA KOSTEUTUSTA KASVOILLE

5 lokakuun, 2017


Kaupallinen yhteistyö: Vichy

Veikkaanpa, että kasvojen rasvaus kuuluu melkeinpä jokaisen suomalaisen naisen aamurutiineihin kasvojen pesun ja hampaiden harjaamisen ohella. Itsellänikin on varsinkin näin ilmojen viiletessä ja yleisesti talviaikaan melko kuiva iho, mutta en ole kovista etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään itselleni sopivaa päivävoidetta, joka pidemmässä käytössä toimisi haluamallani tavalla. Suurin osa voiteista jättää kasvoilleni liian rasvaisen tunteen tai vaihtoehtoisesti imeytyy todella hitaasti. Joitakin aikoja sitten olenkin lopettanut kokonaan hyvän päivävoiteen etsimisen, sillä olen löytänyt erilaisista vesipohjaisista geelimäisistä tuotteista niille ihan loistavan korvaajan. Ne tuntuvat kosteuttavan kasvojani etenkin aamuisin juuri sopivasti, imeytyvät kasvovoiteita huomattavasti nopeammin ja jättävät iholle ihanan raikkaan tunteen.

Sain jokin aika sitten testiin Vichyn uuden Minéral 89 -tiivisteen, joka hurmasi minut jo ensisilmäyksellä superkauniin lasisen pakkauksensa ansiosta – niin ihanan raikkaan näköinen ja laadukkaan tuntuinen kädessä. Vichy Minéral 89 -tiiviste on siis tarkoitus levittää iholle ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen ennen mahdollista kosteusvoidetta, meikkiä tai muita tuotteita. Se luo iholle kosteutetun pohjan ja lupaa suojata kasvoja päivän aikana ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten esimerkiksi UV-säteilyltä, saastehiukkasilta, stressiltä ja pakkaselta. Tuotteen koostumus muodostaa myös meikille äärimmäisen hyvän pohjan ja riittää kosteuttamaan ainakin meikäläisen kasvot ihan todella passelisti!


Olen nyt tosiaan käyttänyt Vichy Minéral 89 -tiivistettä kasvoilleni parin viikon ajan sekä aamuin, että illoin. Erityisesti aamuisin tunnen oikein odottavani, että pääsen kasvojen pesun jälkeen levittämään tiivistettä iholleni. Se kosteuttaa juuri sopivasti jättämättä iholle rasvaista fiilistä ja tuntuu, että tämä rutiini saa minut viimeistään heräämään uuteen päivään. Tuote jättää kasvot virkeiksi ja kaltaiselleni aamu-uniselle ihmiselle tällainen piristysruiske on erittäin tervetullut. Olen moneen otteeseen täällä blogissakin nimittäin maininnut, että torkkua tulee painettua aamuisin luvattoman monta kertaa ja tässä onkin omat vinkkini energiseen aamuun:

  1. Juon ison lasillisen raikasta vettä heti ensitöikseni heräämisen jälkeen. Otin tämän tavaksi jokin aika sitten ja nykyään kroppa tuntuu oikein huutavan vettä aamuisin!
  2. Monen vuoden ajan on tullut käytyä aamuisin lyhyellä kävelylenkillä ja happihyppelyllä koiramme ansiosta. Raitis ilma piristää säästä huolimatta aina ja ulkona tallatessa silmät viimeistään aukeavat!
  3. Kasvojen kosteutus Vichy Minéral 89 -tiivisteellä. Se valmistaa loistavasti ihon päivän haasteita varten ja luo terveen hehkun, jonka päälle meikin levittäminen sujuu vaivatta!

Plussaa kyseinen tuote saa minulta myös siitä, että sen minimalistinen koostumus sisältää kaikkiaan ainoastaan 11 ainesosaa. Tiivisteessä on kaksi tärkeintä ainesosaa, joista toinen on 89 % luonnon mineralisoima Vichy Thermal Spa –lähdevesi, jonka koostumus auttaa edistämään ihon pinnan uudistumista tukemalla solujen uusiutumista. Toisena hyaluronihappo, joka puolestaan auttaa pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Vichy Minéral 89 -tiiviste on tehty tuomaan päivittäistä vahvistusta kasvoillesi ihotyypistäsi riippumatta!

Jos kiinnostuitte Vichy Minéral 89 –tuotteesta, niin mulla on teille hyviä uutisia! Voitte nimittäin tilata itsellenne ilmaisen näytekappaleen täältä. Täyttäkää vain kaikki tarvitut kentät ja tuote saapuu suoraan kotiinne – super!

– Janni

No Comments

Leave a Reply