PUNAISESSA SAMETTIMEKOSSA

19 marraskuun, 2017

Täällä kirjottelee yksi erittäin väsynyt, mutta onnellinen tyyppi. Eiliset Nelly.comin järkkäämät Xmas Hotel -juhlat täyttivät kaikki meidän odotukset ja oli ihan sairaan hauska ilta. Bileet järjestettiin superkivassa Radisson Blu Seaside -hotellissa, joka olikin mulle jo ennestään tuttu. Yövyttiin myös paikan päällä ja oli parasta, kun illan aikana pääsi välillä käymään omassa hotellihuoneessa ja aamuyöllä ei tarvinnut lähteä raahautumaan mihinkään. Eilinen ilmakin oli sen verran järkyttävä, että olin äärimmäisen tyytyväinen, että missään vaiheessa iltaa ei tarvinut rämpiä sateessa ja tuulessa.

Kuten sanottu, ilta oli ihan mahdottoman hauska ja oli ihanaa, kun juhlat starttasivat vasta yhdeksältä ja saatiin kaikessa rauhassa valmistautua iltaan hotellilla. Paikalla oli meikän lemppari DJ:t eli D.R.E.A.M:in tytöt ja vähän ennen puolta yötä lavan valtasi ALMA!! Eksklusiivinen keikka oli mahtava, jengi lauloi täysillä mukana ja tunnelma oli katossa. Paikalla oli ihan mahdottoman paljon tuttuja ja oli kiva päästä vaihtamaan kuulumisia kaikkien kanssa ♥ Jengi oli panostanut asuihinkin oikein kunnolla ja kaikki näyttivät tyrmäävän upeilta!

Meillä oli hotellista tänään late check out ja makailtiin jättikokoisissa sängyissä iltapäivän puolelle asti. Eilen oli hauskaa, mutta juhliminen vaati kyllä veronsa ja tänään olossa ei ole ollut paljon kehumista. Siitä ei kuitenkaan ole epäilystä, etteivätkö nuo juhlat olisi olleet kaiken tämän päiväisen kärsimyksen väärti!

Omaksi illan asukseni valikoitui tuo Nellyltä tilattu samettimekko, jonka väristä sekä mallista tykkäsin ihan älyttömästi. Vaihdoin tosiaan jossain kohtaa illan aikana asua samalla, kun käytiin hotellihuoneessa vessareissulla, koska hei why not?

Musta tuntuu, että tarvitsisin vielä yhden vapaapäivän tästä viikonlopusta selviämiseen 😀 Huomenna on kuitenkin palattava jo taas sorvin ääreen. Saattaa tulla melko tahmea maanantai…

Kuvat: Terhi Suanto

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply