KAKSI ASUA PIKKUJOULUIHIN

29 marraskuun, 2017

 

Kaupallinen yhteistyö: KappAhl

Viime viikolla jaoin blogissa vinkin pikkujoulujen tarjoilupuoleen ja samalla teemalla jatketaan edelleen, mutta tällä kertaa vuorossa pukeutuminen. Pikkujoulupukeutumisessa tietyt samat elementit tuntuvat olevan pinnalla aina vuodesta toiseen; paljetteja,  kullan ja hopean hohtoa, punaista, samettia ja muita perinteisiä elementtejä, joita tulee valittua pikkujouluasuihin aina vain uudelleen. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti nuo metallinhohtoiset sävyt ja itselleni pikkujoulut on aina sellainen juhla, joita varten voi halutessaan repäistä ja poiketa hieman siitä omasta normaalista tyylistä. Itse saatan esimerkiksi pikkujouluihin valita jotain isoja näyttäviä koruja tai paljettilaukkuja ja muuta sellaista, josta en muuten perusta sitten ollenkaan!

Tänä vuonna pääsin toteuttamaan pikkujoulukampanjaa yhdessä KappAhlin kanssa ja sen tiimoilta valitsin pari erilaista juhlavaa asukokonaisuutta heidän tämän hetken valikoimastaan. Tämä sattui itseasiassa tosi hyvään saumaan, sillä olin kerennyt jo etukäteen tästä kampanjasta tietämättä ihastella muutamia juttuja KappAhlin Aleksanterinkadun liikkeen ikkunassa. Siitä johtuen olinkin heti varmalla mielellä siitä, että mieluisat asut varmasti löytyisivät helpolla. Tälläkin kertaa menin tosi perinteisellä linjalla ja myymälästä valikoitui juurikin niitä kimaltavia hopean- ja kullanhohtoisia juttuja!

1. Tämä ensimmäisessä asussa näkyvä kultainen paita oli varmasti ensimmäinen tuote, jonka nappasin rekiltä mukaani ja sitä olin ihastellut jo siellä ikkunassakin. Kullan sävy oli täydellinen ja ihastuin tosi kovasti noihin hihoissa oleviin röyhelöihin. Alaosaksi valitsin mustan hameen, jossa oli samantyylistä röyhelöä helmassa. Tuo paita lisäksi ihanan monikäyttöinen ja keksisin vaikka heti tosi monta asukokonaisuutta sen ympärille – se sopisi täydellisesti vaikka nahkahousujen tai miksi ei ihan farkkujenkin kanssa!


2. Toinen asu oli sen sijaan hopeanhohtoinen ja se sisälsi melko överimäärän kimallusta. Alun perin olin suunnitellut tähän mustat sukkahousut, mutta nuo glitterversiot nähdessäni ajattelin, että tällainen kokovartalo glitterasu voisi olla aika hauska. Kuten jo aikaisemminkin todettu, niin pikkujouluissa saa mielestäni ehdottomasti räväyttää ja tämä asu oli juuri sopivan ekstra. Kaikki asun osat toimivat hyvin yhdessä sekä erikseen ja nämäkin ovat tuon ensimmäisen asun vaatekappaleiden tavoin todella monikäyttöisiä. Tuo hame olisi esimerkiksi tosi ihana vaikka ihan jonkun neuleen kanssa ja paita sopisi melkeinpä minkä alaosan kanssa tahansa. Glittersukkikset sen sijaan toisivat kivan lisän myös vaikka johonkin koko mustaan asuun!

kaikki vaatteet, korut ja laukut // KappAhl

Mulle iski tosiaan siellä KappAhlin rekkien välissä aika suuri valinnanvaikeus, kun kivoja juhlavaatteita olisi ollut niin paljon. Tämän perusteella voin lämpimästi suositella tsekkaamaan sieltä, mikäli pikkujoulu- tai jouluasun etsintä on ajankohtaista. Näiden lisäksi olisi löytynyt myös ihania paljettimekkoja, kimonoja ja muun muassa ihanat hopeiset glitterhousut. Inspistä voi hakea täältä!

Kumpi asuista oli enemmän teidän mieleen? Itse kallistun tuohon ensimmäiseen, sillä se oli ehkä kuitenkin loppujen lopuksi enemmän omaa tyyliäni ja tuo kultainen paita on vaan yksinkertaisesti ihana!

Kuvat: Terhi Suanto

– Janni

2 Comments

  • Reply Sofia 30 marraskuun, 2017 at 7:47 pm

    Ompa kaunis huulimeikki!!😍 Mitä tuotteita oot käyttänyt? Ihanaa joulun odotusta❤️

    • Reply Janni 4 joulukuun, 2017 at 11:14 am

      Heyy mulla on huulissa MAC:in huulipuna sävyssä FAUX 🙂 Kiiiitos! Ja ihanaa joulun odotusta sinnekin. Pahoittelut, että vastauksessa hieman kesti!

    Leave a Reply