HELLO TOKIO

9 toukokuun, 2018

Tokio on jo ensimmäisen vuorokauden aikana lunastanut kaikki lupauksensa ainutlaatuisuudestaan ja mielenkiintoisuudestaan. Saavuttiin tänne  Saran kanssa eilen aamulla melkoisen jetlagin kourissa ja vedettiinkin ensitöiksemme pienet päikkärit, kun päästiin kirjautumaan hotelliin sisälle. Eilen satoi melko kaatamalla koko päivän, mutta päiväunien tuomien energioiden voimin lähdettiin illaksi kaupungille ihmettelemään meininkejä. Ensin sade hieman harmitti, mutta aika nopeasti tajuttiin, miten upealta kaupunki näyttikään iltavalaistuksessa kosteina kiiltelevine asfaltteineen. Ihmisiä oli Tokiolle ominaiseen tapaan liikkeellä ihan armoton määrä ja sateenvarjoja vilisi kaikkialla. Ostettiin itsellemmekin superhienot läpinäkyvät varjot, joiden avulla sulauduimme saateessa vaeltavan kansan joukkoon.

Mulla ei ollut tätä Tokion matkaa varten mitän erityisiä toiveita tai odotuksia. Olin nimittäin aivan varma siitä, että täällä kyllä riittää ihmeteltävää ihan vaan ympäriinsä kierrellessä ja näin se todellakin on. Kaikki on täällä niin erilaista verrattuna mihin tahansa maailman kolkkaan, jossa on tullut käytyä aikaisemmin. Ihan mahtavaa päästä seurailemaan sivusta paikallista elämää, kulttuuria ja tapoja!

Pimeä ilta ja sateinen sää eivät yleensä ole se paras kombinaatio valokuvaukselle, mutta eilen illalla räpsimistämme kuvista tuli mielestäni ihan mahtavia. Ehdottomasti yksiä kaikkien aikojen lempparireissukuviani!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply