TOKYO – HARAJUKU

11 toukokuun, 2018

Tokio on ollut ihan uskomaton ja ei mitään epäilyksiä, etteikö tämä reissu menisi heittämällä toplistani kärkisijoille. Niin ainutlaatuinen tunnelma ja paljon uusia kokemuksia, joiden parhaimmistona mainittakoon japanilainen karaoke, josta voi nähdä otteita mun sekä Saran Instagram storieseista 😀 En pysty muistamaan, että milloin olisin nauranut viimeksi yhtä paljon – huhuh.

Eilen meillä oli päivällä yhtä sun toista ohjelmaa, mutta alkuillasta suunnattiin Harajukun alueelle. Tästä olin kuullut paljon jo etukäteen ja tiesin jo aika tarkalleen, että mitä oli odotettavissa. Kapeilla kujilla toinen toistaan värikkäämpiä kojuja peräjälkeen ja jokaisessa mitä ihmeellisempää tarjontaa. Löytyi sateenkaarijäätelöitä, teemakahviloita, kuplateetä, kreisejä asusteita sekä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Kyseinen alue oli ehdottomasti näkemisen arvoinen, mutta vielä enemmän iski aivan tämän paikan läheisyydestä löytämämme toinen hieman ”urbaanimpi” alue. Eksyimme sinne ihan ihan vahingossa, kun lähdimme hortoilemaan ihmisvilinästä rauhallisempaan suuntaan ja iskimme sattumalta todelliseen second hand -taivaaseen. Käytetyn tavaran kauppojen lisäksi isolla alueella oli superhienoja vaate- sekä sneakerikauppoja, trendikkäitä kahviloita ja kampaamoja sekä paljon muuta. Kyseinen alue on ehdoton suosikkini näistä tähän mennessä näkemistäni ja siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. Paikka sijaitsee siis Harajukun -metroasemalta pienen kävelymatkan päässä!

Ollaan saatu sadepäivien jälkeen täällä nyt myös aurinkoa sekä lämpöä – ihanaa!!

Nyt kello lähestyy täällä paikallista aikaa jo lähemmäs kolmea yöllä, joten on varmaan aika sulkea läppäri ja ruveta nukkumahommiin!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annie 12 toukokuun, 2018 at 6:41 pm

  Ihania kuvia!

  Saanko udella mistä/minkä merkkisiä sinulla insta-kuvassa ylläoleva keltainen mekko (?) ja Saralla näissä kuvissa oleva vihreä asu ovat? Ovatko reissusta ostettuja vai muualta? 🙂

  • Reply Janni 13 toukokuun, 2018 at 3:39 am

   Kiitos! Keltainen mekko on ostettu juurikin tuolta Harajukusta jostain random kaupasta 😊 Saran vihreä mekko Lindexiltä!

 • Reply Mimmi 14 toukokuun, 2018 at 8:56 am

  Heipsan!

  Oltiin Tokiossa ja Osakassa viime vuonna, kauhea kaipuu takaisin kun näitä ihania kuvia katselee.. Saanko kysyä missä hotellissa yövyitte? 🙂

  • Reply Janni 14 toukokuun, 2018 at 9:47 pm

   Moikka, tottakai 🙂 Yövytti Keio Plaza hotellissa!

  Leave a Reply