NIIN INSPIROIVA PAIKKA

15 toukokuun, 2018

Olen aina ollut sitä mieltä, yleensä ne parhaat jutut reissuilla löytyy, kun lähtee vain haahuilemaan ympäriinsä ja lopulta löytää itsensä monista mielenkiintoisista paikoista. Tottakai sitä vähän kannattaa etukäteen sunnitella, mutta liian tiukat aikataulut ja suorittaminen saavat meikäläisen vaan ahdistuneeksi. Pieni tsekkaus alueista etukäteen ja sitten vain avoimin mielin tutkimusmatkalle. Etukäteen suunnitellulta reitiltä on erittäin sallittua ja jopa suotavaakin poiketa. Tokion reissu todisti jälleen kerran itselleni tämän todeksi, kun löydettiin niin monia siistejä paikkoja ihan sattumalta.

Yksi niistä oli ehdottomasti tämä upea kirjakauppa, johon eksyimme alunperin täysin vahingossa. Oltiin tultu Shibyan metroasemalle, jonka edustalla sijaitsee kuuluisa maailman vilkkaimpanakin tunnettu risteys. Jättikokoisia suojateitä kulkee risteyksessä moneen suuntaan ja mietitiin, että paikasta saisi varmasti otettua ylhäältä päin hienon kuvan. Mentiin sisään vieressä olevaan rakennuksen ja suunnattiin ikkunoiden toivossa ylimpään kerrokseen. No eihän siellä niitä ikkunoita ollut, mutta sen sijaan päädyttiin tähän upeaan miljööseen. Paikasta löytyi upeita muotilehtiä ja niin mielenkiintoisia sekä visuaalista silmää hiveleviä kirjoja, että niitä olisi voinut selata loputtomiin. Jäätiin vielä tutkiskelun jälkeen paikan muhkeille sohville hengailemaan sadesäältä suojaan ja nautiskeltiin lasilliset kylmää Rieslingiä!

Tässä iso kasa kuvia tuosta erittäin inspiroivasta ympärsitöstä

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply