TRENDIKÄS SHIMOKITASAWA

23 toukokuun, 2018

Tokio onnistui yllättämään minut monipuolisuudellaan – sitä mitä ei Tokiosta löydy, niin sitä ei todennäköisesti tarvita. Kaupungista löytyy siis takuuvarmasti jokaiselle jotain ja kaupungiosat sekä alueet saattoivat poiketa todella rajusti toisistaan. Mainitsin jo aikaisemmin tässä postauksessa yhdeksi suosikkialueistani Harajukun ympäristön, mutta myös Shimokitazawa onnistui hurmaamaan minut täysin.

Trendikäs Shimokitasawan alue sijaitsee Tokion länsipuolella ja on tänäpäivänä erityisesti nuorten suosiossa. Alue oli second hand -kauppoineen, symppiksine kahviloineen ja pienine kujineen hyvin paljon Harajukun tyylinen. Shimokitasawan kadut olivat täynnä ihania liikkeitä, joiden kauniiksi somistetut julkisivut suorastaan kutsuivat sisään tutkiskelemaan. Kierreltiin alueella melko pitkään ihastellen ja fiilistellen – syötiin lounaaksi äärimmäisen hyvät vohveliannokset ja tehtiin muutamat ihan killerit second hand -löydöt. Shimokitasawaan pääsee kätevästi paikallisjunalla ja suosittelen lämmöllä tsekkaamaan paikan, mikäli suuntaatte jonain päivänä Tokioon!

Aikaisempia Tokio -aiheisia postauksia pääsee lukemaan täältä!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply