20 FROM TOKYO

7 kesäkuun, 2018

Iso kasa Tokiossa räpsittyjä kuvia makaa vielä arkistoissa ja tässä kahden kymmenen kuvan ”pieni” sekalainen kooste matkan varrelta. Ensi viikolla starttaakin jo uusi reissu, kun suunnataan vaihteeksi vähän erilaisiin, mutta vähintäänkin yhtä huikeisiin maisemiin Sveitsiin. Pidän tosiaan ensimmäisen kesälomaviikkoni jo ensi viikolla ja olen reissusta jo aivan täpinöissäni. Niin huippujengi lähdössä matkaan ja niin huikeaa ohjelmaa suunnitteilla, että henki salpautuu jo nyt pelkästä fiilistelystä! Nyt kuitenkin hetkeksi Tokio-tunnelmiin:

1. Kahden sadepäivän jälkeen tämä sininen taivas oli aika iloinen piristys!

2. Keltainen mekko löytyi Tokion harajukusta jostain pikkuliikkeestä ja olin siitä (olen edelleen) superfiiliksissä!

3. Paikallinen oppaamme Yuki vei meidät tähän ihanaan kaupunginosaan, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan enää muista. Tämä temppeli oli musta ihan superkaunis!

4. Ihanan näköinen kellariviinibaari Shimokitazawassa.

5. Shibuyan risteyksen vilinää olisi voinut ihmetellä loputtomiin. Löydettiin hyvä spotti kahvilasta, jossa istuskeltiin tiirailemassa ihmisvilinää.

6. Sadepäivinä Tokion kaduilla vilisi loputon määrä sateenvarjoja.

7. When in Harajuku ♥

8. Kävimme opastetulla kierroksella maailman suurimmalla kalatorilla. Kierreltiin läpi eri osastot ja lopuksi pääsimme osallistumaan sushi work shoppiin Japanilaisen kokin opissa!

9. Kalatorilla myytiin ihania ja vieläpä sairaan edullisia astioita, mutta niiden roudaaminen Suomeen olisi ollut melko hankalaa. Nyt kyllä harmittaa, ettei tullut ostettua mitään!

10. Golden hour hotellihuoneemme ikkunasta – WOW!

11. Olisi hullua tietää, että miten paljon tämä kaupunki kuluttaa sähköä.. Neon valot loistivat keskustassa yölläkin niin täysillä, ettei pimeä tullut oikein ollenkaan!

12. Samppanjalasilliset hotelimme kattobaarissa – skål!

13. Näihin maisemiin ei kyllästy!

14. Gloden Gain kapeat baarikadut ovat ehdoton must see Tokiossa!

15. Ainoa ongelma on vain päättää, että mihin lukuisista tunnelmallisista pubeista päättää lopulta asettua nauttimaan lasillinen tai pari!

16. Tunnelmallinen viinibaari Gloden Gailla, joka tarjosi ainoastaan natu-viinejä!

17. Coolein second hand -löytö ikinä!

18. Reissuseuralaisten aatelia ♥ Sarppa!

19. Näitä automaatteja oli Tokiossa ihan joka kulmalla ja niistä sai ostettua mitä erikoisempia juttuja. Tässä kuvassa tosin vain normaaleja juoma-automaatteja!

20. Hetki ennen auringonlaskua Shinjukussa!

Kuvat: Sara ja Minä

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply