SUOSIKKIKOSMETIIKKAA x 9

20 syyskuun, 2018

Eipä ole tullut pitkiin aikoihin tehtyä mitään kosmetiikkaan liittyviä postauksia, vaikka joskus ennen ne olivat ehdottomasti yksi yleisimmistä kategorioistani. Päätin nyt pitkästä aikaa listata muutamia tämän hetken suosikkituotteitani ja kertoa niistä hieman. Tässä siis ihan sekalaisesti suosikkikosmetiikkaani hiustuotteista, tuoksuihin ja kynsilakkoihin!

1. Sephoran sheet maskit ovat ehdottomia suosikkejani ja hamstraan niitä aina montaa eri sorttia. Kaikista lempparein taitaa olla kuitenkin tuo kosteuttava ja rentouttava foot ”jalkamaski”. Pakkauksessa tulee sellaiset sukat, jotka sisältävät hoitavia ainesosia. Sukkia pidetään n. 20min ja sen jälkeen jalat ovat kuin uudesti syntyneet. Pakkaan näitä aina reissuillekin mukaan ja olen saanut monet ystävänikin hullaantumaan näistä. Iso suositus siis tälle tuotteelle sekä kaikille muillekin Sephoran naamioille!

2. Cleanin Skin on ollut suosikkituoksuni nyt parin vuoden ajan. En ole koskaan saanut mistään tuoksusta niin paljon kehuja kuin tästä ja olen itsekin edelleen aivan rakastunut tähän mietoon sekä raikkaaseen tuoksuun. En voi sietää liian makeita tai tunkkaisia tuoksuja ja siksi tämä on minulle täydellinen – plussaa kauniin yksinkertaisesta pullosta!

3. Minulla ei ole päivittäisessä käytössä mitään kosteuttavia tuotteita kasvoille ja meikkien lisäksi ainoat päivittäiset kasvotuotteeni ovat erilaiset putsarit. Lisään kasvoille voiteita ja muita tuotteita vain silloin, kun kasvojen iho tuntuu niitä kaipaavan. Tätä Flow Cosmeticsin öljyseerumia tulee yleensä levitettyä kasvoille sellaisina iltoina, kun iho tuntuu syystä tai toisesta kuivalta. Tässä on ölymäisyydestä huolimatta ihanan kevyt koostumus, joka kosteuttaa tehokkaasti. Plussaa luonnollisen miedosta tuoksusta!

4. Lumenen harmonia-sarjan tuotteet ovat olleet minulla vuoden verran melko aktiivisessa käytössä ja olen tykännyt niistä todella paljon. Suosikkituotteeni tästä sarjasta ovat ehdottomasti tuo kevyesti kuoriva turvepohjainen putsari sekä turvenaamio. Nämä eivät kuivata ihoa liikaa ja käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta sekä raikkaalta!

5. Olen käyttänyt jo parin vuoden vain ja ainoastaan Kicksin oman tuotesarjan primereita. Valikoimasta löytyy pohjustusvoide moniin erilaisiin tilanteisiin ja tällä hetkellä käytän itse tuota mattaversiota. Talvemmalla olen vaihtanut kosteuttavaan versioon ja lisäksi olen kokeillut myös saman sarjan ihohuokosia häivyttävää primeria, joka on ollut myös ihan killeri. Tuotteet ovat todella riittoisia ja hinta-laatusuhde on kohdallaan!

6. Lorealin Magic Retouch tyvivärispray on oma pelastukseni kampaamokäyntien välissä ja tämän avulla käyntien väliä voi pidentää rutkasti. Oma hiusvärini on perinteinen maantienharmaa ja erottuu tummaksi värjätyissä hiuksissa tosi selkeästi. Tätä kun suihkii kevyesti jakauksen kohdalle, niin lopputulos on noin sata kertaa freshimpi. Näistä löytyy monta eri sävyä ja itselläni on käytössä dark brown.

7. Davinesin tuotteita olen liputtanut jo vuosia ja uusin tuttavuuteni on tämä All In One Milk -suihke, jota käytetään kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen jätettävänä hoitoaineena. Öljymäinen tuote kosteuttaa todella hyvin ja tuoksu on Davinesille ominaiseen tapaan mieto ja todella miellyttävä!

8. Balmainin lämpösuoja on best! Käytän itse suoristusrautaa melkeinpä päivittäin ja siksi lämpösuoja on äärimmäisen tärkeä minulle. Tämä Balmainin tuote antaa lämpösuojan lisäksi myös kevyen pidon ja sen ansiosta esim. kiharrus kestää hiuksissa paremmin.

9. Tutustuin Essien kynsilakkoihin joitakin vuosia sitten ja tänä päivänä ei oikein muuta tule käytettyäkään. Valikoimassa on kausittain päivittyviä ihania sävyjä ja monen lakan kohdalla jo yksi kerros peittää todella hyvin. Essien kynsilakat kestävät kynsissä jo muutenkin äärimmäisen hyvin, mutta heillä on myös paras koskaan kokeilemani päällyslakka – gel setter, joka nopeuttaa kuivumista ja kovettuu lakkauksen pinnalle kovaksi ja kestäväksi kuoreksi!

Kiinnostaisiko teitä lukea jatkossa enemmänkin kosmetiikka-aiheisia postauksia? 

Suunnitteilla on ainakin jo yksi hiustuote -postaus!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Hemppe 23 syyskuun, 2018 at 7:48 pm

    Hei kiitti vinkeistä, tästä löytyi useampi tuote mitä pitää ehdottomasti myös itse kokeilla! 🙂

    • Reply Janni 25 syyskuun, 2018 at 7:53 am

      Mahtavaa! Kiva kuulla! 🙂

    Leave a Reply