KAHDEKSAN PÄIVÄÄ MEKSIKOSSA

27 marraskuun, 2018

PR-matkan tarjoaa TUI.

Terveiset Meksikosta – saavuttiin tänne eilen pitkän matkustuksen jälkeen paikallista aikaa iltapäivällä ja nyt eletään jo toisen päivän iltaa, mutta tuntuu edelleen jotenkin oudolta olla täällä. Tieto tästä reissusta tuli melko yllättäin ja en taida oikein vieläkään olla sisäistänyt, että täällä sitä nyt ollaan.  Kyseessä on TUI:n järjestämä kahdeksan päivän pressimatka, jonka aikana tulemme kiertelemään eri paikoissa Jukatanin niemimaan alueella. Lennettiin tosiaan Helsinki-Vantaalta Munchenin kautta Cancuniin, jossa vietimme ensimmäinen yön ja tänään saavuimme lautalle pienelle Holbox -saarelle. Valkoista hiekkaa sekä rentoja rantabaareja riittää silmän kantamattomiin ja Holboxin pieni keskusta on äärimmäisen symppis – täynnä värikkäitä rakennuksia, pieniä putiikkeja ja meksikolaisia ravintoloita sekä pikkubaareja. Kaikkialla vallitsee täydellisen rento tunnelma ja täällä jos jossain on helppoa päästä itsekin varsin rentoutuneeseen olotilaan. Kylmä Corona vaan käteen ja riippumattoon rannalle loikoilemaan!

En ole itse koskaan aikaisemmin käynyt täällä päin maapalloa ja se tekee tästä reissusta vieläkin spesiaalimman. Saran ja minun lisäksi meitä on täällä noin kymmenen hengen #TUIGRAMMERS -tiimi eri puolilta Eurooppaa ja aivan mielettömän kuuloista ohjelmaa tiedossa. Huomenna aamulla starttaillaan päivä katamaraaniajelulla pieniä saaria kierrelleen ja siitä tulee varmasti I-HA-NAA. Tämä reilun viikon  mittainen breikki pimeästä Suomen marraskuusta tuli kyllä niiiin oikeaan aikaan. Tulevien päivien ohjelmat ovat vielä hieman auki, mutta jo näiden parin päivän perusteella on tullut todettua, että täällä ei kannata kovin tarkkoja suunnitelmia tehdäkään – aikataulut elävät ja suunnitelmat saattavat muuttua lennosta. Eiköhän ohjelma kuitenkin täydenny tästä päivä päivältä ja hienoja kokemuksia on varmasti luvassa vielä paljon!

Täällä Holbox -saarella netti ei tahdo oikein toimia ja oli suoranainen ihme, että sain tämän postauksen tehtyä. Palaillaan taas pian, kunhan ennätän koneelle ja jos netti malttaa pelittää!

 

♥ Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Iina / MouMou 28 marraskuun, 2018 at 9:12 pm

  Kuulostaa ihan täydelliseltä! Onneks täällä kylmässä Suomessakin pilkisteli tänään aurinko. 🙂

  • Reply Janni 29 marraskuun, 2018 at 11:11 pm

   Oi ihanaa ja iso kiitos Iina ❤️❤️

 • Reply Emma T. 29 marraskuun, 2018 at 10:17 am

  Ihania kuvia, nauti reissusta! 🙂 Hei olisiko sun mahdollista saada sellaista tykkäysnappia postausten perään? Kommentointi on mielestäni niin vaivalloista, että olisi mukava vaan painaa tykkäysnappia ja näin osoittaa että postaus oli mieluinen!

  • Reply Janni 29 marraskuun, 2018 at 11:10 pm

   Voi kiiitos paljon! Ja todellakin tykkäysnappi olis ihan huippu! 😊 Sellainen on ollut suunnitteilla pidemmän aikaa, mutta se on jo kerennyt vähän unohtua, joten kiitos muistutuksesta 😊 ihanaa joulun odotusta sinne!

  Leave a Reply