SEKALAINEN KUVASARJA MEKSIKOSTA

30 marraskuun, 2018

PR-matkan tarjoaa TUI.

Viisi päivää Meksikossa takana ja tämä reissu on jo tähän asti ollut aivan U-PE-A! Meidän kansainvälinen porukka on osoittautunut ihan mahtavaksi ja jengi on hitsautunut hyvin yhteen. Toissa päivänä saavuimme myöhään illalla Holboxista useamman stopin kautta Playa Del Carmeniin, joka tulee olemaan tukikohtamme loppureissun ajan. Pitkän päivän jälkeen hotellille saavuttuamme meinasimme tirauttaa muutamat onnenkyyneleet nähdessämme meidän majoituksen. Meillä on Saran kanssa iso yhteinen huone, jossa meillä molemmilla on omat jättikokoiset sängyt ja omalta terassilta voi pulahtaa suoraan uima-altaaseen. Tämä osa hotellista on suunnattu vain aikuisille ja sen takia täällä valitsee upeiden puitteiden lisäksi myös jotenkin todella harmoninen tunnelma. Meillä on näille muutamille viimeisille päiville paljon kivaa ohjelmaa tiedossa ja tämän melko epävakaisen säänkin pitäisi loppuajaksi vaihtua aurinkoiseksi. Nyt olemme joutuneet hieman muuttamaan suunnitelmia ja siirtämään aktiviteetteja kovan tuulen sekä ajoittaisten rankkojen sateiden vuoksi.

Nyt täytyy rientää yhteiselle aamiaiselle muun porukan kanssa, mutta lupaan viimeistään Suomeen palattuamme paremmalla ajalla kertoa hieman tarkemmin kaikista kokemuksistamme täällä Meksikossa!

Tässä erittäin sekalainen kuvasarja muutaman päivän ajalta Holboxista, Maya-kylästä sekä Playa Del Carmenista

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply