PÄIVÄ KATAMARAANILLA

2 joulukuun, 2018

PR-matkan tarjoaa TUI.

Huhhuh eilinen päivä oli ehdottomasti suosikkini koko reissun ajalta. Lähdettiin aamupalojen jälkeen ajelemaan Cancuniin täältä Playa Del Carmenista ja paikanpäällä meitä odotti u-pe-a katamaarani henkilökuntineen. Jo tuo turkoosin veden ympäröimä satama näytti niin upealta, että teki mieli vain tuijotella ympärilleen – wau. Satamasta lähdettiin katamaraanilla kohti Isla Mujeres -saarta, josta olimme kuulleet paljon kehuja, mutta itse odotin vielä sitäkin enemmän tuota venematkaa kohti määränpäätä. Tuliterä katamaraanimme oli yksinkertaisesti ihan tajuttoman upea ja oli ihan mieletöntä vaan hengailla kannella drinkit kourassa sekä vain ihailla ympäröivää epätodelliselta tuntuvaa turkoosia maisemaa. Takaisintulomatkan kruunasi vielä veneen vierelle uimaan ilmestyneet delfiinit – siinä vaiheessa pieni orastava merisairaus unohtui kyllä salamannopeasti!

Kuvissa fiilistelyä venereissulta

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply