ISLA MUJERES

10 joulukuun, 2018

PR-matkan tarjosi TUI.

Oma henkilökohtainen ehdoton suosikkini Meksikon matkallamme oli katamaraanipäivä, josta kirjoittelinkin aikaisemmin jo täällä. Vietettiin koko päivä epätodellisen upeissa maisemissa Karibianmerellä ja kävimme Isla Mujeres -saarella. Olimme kuulleet tästä saaresta jo etukäteen paljon hyvää ja paikan päälle päästyämme ei tarvinnut kyllä pettyä. Pysähdyimme ensin Isla Mujereksen kaupunkimaisempaan osaan, jossa kiertelimme värikkäiden pienien talojen ympäröimiä katuja ja osa teki muutamia ostoksia paikallisista putiikeista. Kaupunkistoppi oli melko lyhyt ja siitä jatkoimme matkaa katamaraanillamme saaren toiselle puolelle, jossa meitä odotti upea Zama beach club -jossa nautimme todella herkullisen lounaan niin kauniissa puitteissa, että välillä joutui ihan silmiään hieraisemaan – wow!

Tuntui, että näitä kuvia piti melkein editoida jotenkin hillitymmiksi, kun maisemat ja värit olivat niin epätodellisen upeita, että ne näyttävät ihan photoshopatuilta!

Kuten sanottu, niin tämä päivä oli kiistattomasti koko reissun paras ja oikeastaan unelmien täyttymys itselleni. Fiilis oli jotenkin uskomattoman kiitollinen siinä katamaraanin kannella auringossa loikoillessani kylmä juoma kourassa ja maisemia ihailessa reggaemusiikin soidessa taustalla. Nykypäivänä sitä jotenkin aivan liian harvoin onnistuu pysähtymään totaalisesti, olemaan sata prosenttisesti läsnä ja vain nauttimaan, mutta tämä oli ehdottomasti yksi sellaista hetkistä. Vieläkin menee vähän kylmiä väreitä, kun tätä muistelee!

– Janni

2 Comments

  • Reply Silja 10 joulukuun, 2018 at 8:39 am

    On kyllä aivan ihania kuvia, ihan uskomattoman upealta näyttää tuoki paikka <3 ihana on myös tuo sinun punavalkoraidallinen mekko, saanko udella mistä se mahtaa olla tai minkä merkkinen? Kivaa päivää 🙂

    • Reply Janni 10 joulukuun, 2018 at 12:17 pm

      Kiiitos tuhannesti ❤️ paikka oli todellakin ihan mieletön! Mekko on ostettu jostain thaimaalaisesta käsityöpaikasta 😊 Ihanaa päivää ja joulun odotusta myös sinne!

    Leave a Reply