KOSMETIIKKASUOSIKIT x 11

22 toukokuun, 2019

Mietin tässä muutama päivä sitten, että en ole tehnyt blogiin pitkiin aikoihin mitään kosmetiikkaan tai kauneuteen liittyviä postauksia. Minä en todellakaan ole näissä asioissa mikään hifistelijä ja yleensä jumitunkin pitkiksi ajoiksi samoihin hyviksi havaittuihin tuotteisiin. En kuitenkaan niin pitkään aikaan ole omista suosikeistani täällä blogissa kertonut, että lempparilista on kerennyt tällä välillä päivittyä oikeastaan ihan kokonaan. En nimittäin muista, että olisin mistään näistä yhdestätoista tuotteesta täällä aikaisemmin maininnut. En ole muuten ole tietoisesti tehnyt mitään päätöstä siihen suuntaan, että siirtyisin luonnonkosmetiikkaan maailmaan, mutta kas kummaa – suurin osa näistä suosikeiksi nousseista tuotteista on juuri luonnonkosmetiikkaa!

1. Kora Organics Noni Glow Body Oil  – Tämä vartaloöljy on ollut minulla käytössä parin kuukauden ajan ja olen tykännyt siitä ihan hurjasti. Öljy levittyy sekä imeytyy iholle superhelposti ja tässä on jotenkin todella koukuttava tuoksu. Öljy kosteuttaa hyvin ja jättää ihon todella pehmeäksi.

2. Madara Pihlaja Drops Glow Booster – Tämä kasvoille tarkoitettu vitamiinipitoinen öljyseerumi minulla on ollut kylppärin kaapissa jo jonkin aikaa, mutta vasta viime viikkojen aikana olen ottanut sen kunnolla käyttöön. Tätä on ihana levittää meikittöminä päivinä kasvoille tuomaan kosteutusta, kirkkautta ja heleyttä. Öljy imeytyy huomattavasti paremmin kuin monet muut aikaisemmin testaamani, eikä jää liian kiiltäväksi ihon pintaan. Todella kuivalle iholle tämä voisi toimia hyvin myös meikin alla, mutta itse tykkään tästä nimenomaan meikittömällä iholla!

3. Vita Liberata Body Blur – Aivan huikea ja monipuolinen tuote kesään! Itse käytän tätä joissain spesiaalitilaisuuksissa kosteusvoiteen seassa vartalolle (lähinnä säärille) sekä meikkivoiteen seassa ruskettuneille kasvoille. Nimensä mukaisesti tämä tuote häivyttää ihon pieniä virheitä, tasoittaa ihon sävyä ja tuo kevyttä kuultoa valoa heijastavien hiukkasten avulla. Tämä toimii ikään kuin meikkivoiteen tavoin koko kropalle. Tuotteesta löytyy kaksi eri sävyä ja purkki on ainakin omassa käytössäni ollut äärimmäisen riittoisa!

4. Atopik Itseruskettava kasvovesi – Loistava ja helppokäyttöinen itseruskettava kasvojen iholle. Tätä levitetään kasvojen pesun jälkeen illalla pumpulilapulla normaalin kasvoveden tavoin ja aamulla iholla voi huomata kevyen tasaisen päivetyksen.  Tällä saa kasvoille helposti tasaisen ja kevyen rusketuksen!

5. XZ Herne hoitosuihke – Tähän tuotteeseen tutustuin itse asiassa curly girl -metodia noudattavan siskoni kautta. Tämä silikooniton hoitosuihke kosteuttaa hiuksia ja tekee hiukset aivan ihanan pehmoisen tuntuisiksi. Lisäksi tämä tuo kiiltoa, ehkäisee sähköisyyttä ja toimii loistavasti niin kiharassa kuin suorassakin hiuksessa (eikä ole hinnalla pilattu)!

6. Korres Cooling After sun – Tämä on ehkä paras kaikista kokeilemistani after sun -tuotteista. Geelimäinen koostumus viilentää, kosteuttaa ja sisältää rauhoittavaa kreikkalaista jogurttia. Täydellinen rauhoittava tuote iholle auringonoton jälkeen ja tässä on myös ihanan raikas tuoksu, joka tuo varmasti ikuisesti mieleeni Sri Lankan matkamme, jolloin käytin tätä ensimmäisen kerran. Vinkki: viilentävää ominaisuutta tehostaaksesi säilytä purkkia jääkaapissa!

7. Lumene Valo Nordic-C Day Fluid – Tämä pikakaunistaja on omiaan iholle meikittöminä päivinä tai vaihtoehtoisesti meikin alle primerin tavoin levitettynä. Tuote heleyttää ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa. Huippuhyvä tuote, joka saa meikittömät kasvot näyttämään kaksinkerroin raikkaammilta!

8. Lumene Invisible Illumination Fresh Skin Tint – Tämä on ollut minulla käytössä ainakin jo puolen vuoden ajan tuotteen lanseerauksesta lähtien ja edelleen olen sitä mieltä, että tämä on MAH-TA-VA. Kyseessä siis ikään kuin kosteusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmä, jonka avulla saa luotua ihanan raikkaan ja luonnollisen meikkipohjan. Tuote peittää hyvin ihon pieniä virheitä ja sitä voi tarpeen mukaan kerrostaa ongelma-alueille. Tästä löytyy kolme eri sävyä, josta minulla käytössä tummin versio!

9. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum – Olen meikannut viime aikoina todella vähän ja siksi arvostan erityisesti tällä hetkellä näitä ihoa raikastavia tuotteita. Tämäkin sopii meikittömään päivään käytettynä esim. yhdessä tuon edellä mainitun pikakaunistajan kanssa. Tuote antaa todella kevyen sävyn iholle ja saa kasvot hehkumaan!

10. Lumene Nordic-C Hydrating Mist – Tämä heleyttävä ja kosteuttava kasvosuihke on jokapäiväinen luottotuotteeni. Suihkautan tätä aina meikin päälle raikastamaan lopputulosta ja lisäksi tämä on mukanani aina lennoilla, sillä lentokoneessa iho kaipaa aina oikein extra-kosteutusta. Tämä ihanan tuoksuinen tuote raikastaa niin ihoa kuin fiilistäkin. Kasvojen lisäksi tätä voi käyttää myös vartalolla!

11. Flow Cosmetics Organic Water – Tämä suihke toimii oikeastaan ihan prikuulleen tuon edellisen tavoin. Aidosta ruususta peräisin oleva tuoksu myös rauhoittaa mieltä ja tuoksuu huumaavan ihanalta!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. 🙂

Löytyikö näistä teidän mieleatä kiinnostavia ja kokeilemisen arvoisia tuotteita?

Tai onko meillä jotain samoja lemppareita?

 

– Janni

2 Comments

 • Reply ida ihana 24 toukokuun, 2019 at 3:01 pm

  Kiitos, olen etsinyt hyvää aftersun-tuotetta!:) Tuo Lumenen kasvosuihke (10) menee myös testiin!!
  Kivaa viikonloppua!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 24 toukokuun, 2019 at 3:42 pm

   Oh ihanaa, että tästä oli apua! 😊😊 Kivaa viikonloppua myös sinne!

  Leave a Reply